Antyforum

Pełna wersja: Poszukiwani redaktorzy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
!!! Uwaga !!!

Jak wiecie, nasz portal jest bardzo młody, dopiero się rozwijamy i potrzebujemy Waszej pomocy. Jeżeli kochacie rocka, sluchacie Antyradia, jesteście zagorzałymi fanami jakiegoś zespołu (i nie jesteście na bakier z językiem polskim Toungue), to zgłoście się do nas. Napiszcie recenzje płyty, biografie zespołu, relacje z jakiegoś koncertu czy rockowej imprezy, a my ocenimy i umieścimy na portalu Smile Gdy to co napiszecie nam się spodoba, nagrody (cd, dvd, antyradiowe gadżety) Was nie ominą, gdyż co miesiąc będziemy wyberać najlepiej piszących! Czekamy!

Materiały proszę przesyłać na adres redakcja(at)antyportal.net.

Dopuszczalne formaty aktykułów to:
  • *.doc (Microsoft Word)
  • *.pdf
  • *.odt (Open Document)
  • *.sxw (Open Office)
  • *.rtf
  • *.txt
  • *.html
Nie zapomnijcie wpisać dokładnego działu w którym Wasz artykuł ma się znaleźć Smile

Ciagle poszukujemy również kadry portalowego Newsroom'u zgłoszenia przesyłać na adres powyżej.
Czy można dowiedzieć się czegoś wiecej w sprawie Newsroom'u?
Docelowo: zostajesz (na początek) młodszą newsmanką, dodajesz newsy dzięki panelowi admina:

admini (lub starsi newsmani) zatwierdzają newsa, news jest publikowany. Możesz usuwać i edytować tylko swoje newsy. Później jako starszy newsman będziesz mogła edytować także cudze i publikować newsy bez adminowskiego potwierdzenia.
Mówię docelowo, bo narazie panel jest troche spartański i tego nie potrafi, ale jak będziesz chętna to się go zrobi jak trzeba :]

Jakbyś chciała coś opublikować na szybko wystarczy posłać newsa mailem na adres redakcja@... Smile
Jeśli dobrze zrozumiałem to nie muszę się jakoś "specjalnie" zgłaszać,wystarczy że prześlę takiego newsa bądź recenzję?
w sumie tak najlepiej napisać PM do Gora że chcesz dołączyć dostaniesz dostęp do tematów gdzie pierw trafiają wszystkie arty zanim zawisną na portalu
to ja się zgłaszam na ochotnika, jak możecie, szanowni modzi, to zapodajcie jakąś listę tematów do opracowania czy coś... albo jak nic wam nie przychodzi do głowy to ja mam jeden pomysł, tylko wolałbym się z kimś skontaktować najpierw, żeby się nie narobić niepotrzebnie;p
jakby co to piszcie gg: 5240024
Hmm... Zastanawiam się nad jedną rzeczą czy istotnie współpracę z wami mógłbym po dogadaniu się traktować w pewnym sensie jako pracę? Szczerze powiedziawszy bardzo by mnie takie coś interesowało, sporo sam piszę, czy to teksty do własnej muzy czy też czasem na różnych forach się wypowiadam. Jestem również fanem dobrej ciężkiej muzy, staram się szukać na codzień różnych perełek (zespołów) jako inspiracji, mam też pojęcie o sprzęcie, sporo doświadczenia w kontaktach z różnymi ludźmi (nie była to branża muzyczna, ale na pewno nauczyłem się jak zdobywać informacje). Jeśli potrzebuję coś konkretnego w tym kierunku zrobić, bardzo proszę o kontakt - besieger@o2.pl, gg: 241 41 77.

Pozdrawiam Przemek Szczepaniak
a ja mam raczki, nozki chetne do pracy tylko czy cos sie dla mnie znajdzie :]
widze ze reporterow i fotoreporterow jest sporo...
Pisz, jak masz z czego, i dawaj ;> Tylko dobrze pisz! Big Grin
nie tak jak ja :]
Stron: 1 2
Przekierowanie