Heh czytałem ten tekst o aferze na najwyższym szczeblu. To sie w pale nie mieści żeby Wschód miał tak długie i niesłychanie wpływowe koneksje. Za niedługo będziemy musieli na okrągło ryż wpierdalać

Heh czytałem ten tekst o aferze na najwyższym szczeblu. To sie w pale nie mieści żeby Wschód miał tak długie i niesłychanie wpływowe koneksje. Za niedługo będziemy musieli na okrągło ryż wpierdalać

postanowilem nie martwic sie przyszloscia!to wszystko i tak do dupy! najwazniejsze jest teraz wygranie z Madrytem,juz jestesmy z kumplem przygotowani:
[attachment=528]
hej,
miał ktoś może zapalenie ścięgien ? Od 6 lat biegam przez płotki i ostatnio mam ostry ból w okolicy dołu podkolanowego. Byłem u lekarza i mam na razie przepisany ten lek
naproxen. Rzeczywiście tam jest napisane, że to na zapalenie ścięgien. Lekarz powiedział, że niedługo będę musiał nosić opaskę elastyczną, ale jak to nie pomoże, to niekiedy konieczna jest operacja

Miał ktoś może podobny problem ???? Jakoś przeraża mnie widok operacji, wolałbym tego uniknąć. z góry dzięki za odp.