Antyforum

Pełna wersja: Wasze opinie na temat Antyradia...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
...czyli ulubieni prowadzący i audycje oraz to co zmienilibyście na antenie.

Skoro założyłem temat, wypadałoby się wypowiedzieć Toungue

Ulubieni prowadzący/audycje:
1. Makak - Makakart
2. Smolo - SaySMOLOgia
3. Jah Jah - Turbo Top

Co bym zmienił:
-Antymotolista znowu raz w tygodniu jako zbiór największych nonsensów motoryzacyjnych z całego tygodnia - krótko, treściwie i ciekawie
-mniej Gastrofazy, jedzenie jest do jedzenia, a nie słuchania o nim Splash
-więcej Rzeźni, 2 godziny tygodniowo to trochę za mało jak na tak ciężki temat Splash2
-zdecydowanie ograniczyć Pytania do władzy, nie ma nic gorszego niż słuchanie przez 2 godziny w weekendowe poranki, jacy to nasi prezydenci są wspaniali, zwłaszcza kiedy słyszy się to już po raz drugi lub nawet trzeci

Narazie tyle ode mnie, czekam na wasze opinie na ten temat Wink
Moi ulubieńcy to:
"Jah Jah" Frankowski, Krzysztof i "Makak" Szarłacki

Co do zmian, to brakuje mi starego, dobrego rocka, który w każdy weekend puszczał Kosa, wielce nieodżałowany Kosa. I tu mógłby się wykazać, bo ja wiem, jakiś młody "narybek" buszujący w przepastnych archiwach albo stary "wyjadacz". Nie orientuję się w świecie dziennikarzy radiowych/muzycznych, ale może ktoś jest wolny, szuka nowego etatu, zmiany otoczenia...
Zgadzam sie z Tyna....
brakuje starego dobrego rocka...
i tej pasji...z jaką Kosa opowiadal.. eeech...

poza tym ..Makak...Jah.. Jah...

zdecydowaniwe mniej gadania o ..jedzieniu..Toungue
hmmm i ostatnio cus ..Mariola.. mnie drazni..
to takie moje ciut..
pozdrawiamSmile
Mnie Antyradio coraz mniej grzeje. Ale słucham, będąc w Krakowie, i mając wolne uszy.
Za mało rzeźni, za mało wykorzystywania Kosowej spuścizny. A poza tym nie wiem, nie łapię w ogóle zmian w ramówce, pewnie połowy prezenterów / programów nie kojarzę. Toteż ja powiem ogólniej, zresztą AR teraz a kiedyś to inna bajka.
1. Kossssa
2. Makak, choć po HFach to on się u mnie coraz bardziej kończy
3. Antymotolista z panami Zientarskimi, o autach mają nawijać faceci
4. Rzeźnia Anzelmo <3
5. Antylista, ech...
Jak dla mnie Mariola to porażka.
Czekałem aż się rozwinie może jakoś ale widać nie pasuje kompletnie do takiego radia. Swobodniej byłoby jej mówić o nowych dokonaniach Britney Spears niż udzielać się w radiu traktującym o alternatywie dla popu.
Smolo (wiem za chwile ktoś mnie zlinczuje ale cóż) zawsze był git ale idzie w stronę chamstwa. Audycję są ok ale mógłby trochę inaczej odnosić się przynajmniej do ludzi którzy do niego dzwonią bo nieraz jest to żenujące.
wypowiem się i ja ,bo na gorąco,:
budzę się w niedzielę[godzinę później po zmianie czasu oczywiście i z lekkim bólem głowy]i kolega Loroch uciekając od kulinarnych spraw,za co dostał chyba zjeby,i przez to zmienił formułę swej audycji,na wywiady z zaproszonymi gośćmi,ale na początek Iwan Komarenko????!!!!!!!!!!!!teraz tylko czekać aż obudzę sie i zapodam na AR wywiad z Dodą,Brodka,albo Kukulską!!!!!
ma ktos na to wpływ w warszawce?
z deszczu pod rynnę

streq napisał(a):
Smolo (wiem za chwile ktoś mnie zlinczuje ale cóż) zawsze był git ale idzie w stronę chamstwa. Audycję są ok ale mógłby trochę inaczej odnosić się przynajmniej do ludzi którzy do niego dzwonią bo nieraz jest to żenujące.

Ja rowniez sie zgadzam i nie bede linczowacToungue
Moje odczucia po nowych audycjach Smola sa takie ze koles ograniczyl sie do seksu i wszystkiego co z nim zwiazane (byc moze mialam poprostu pecha trafiac tylko na takie tematy). Te jego cierpkie komentarze tez juz zaczynaja wkurzac bo nie jest wcale sztuka nabijac sie z dzwoniacych ludzi ktorzy nie zawsze maja najwyzsze IQ.

Hmm, ten temat powstał właśnie po to żeby nie tyle linczować co krytykować i widzę, że rozwija się we właściwym kierunku...
Jeśli chodzi o Smola i jego audycje: jak dzwoni do was facet, "na ucho" jakieś 40-50 lat i mówi, że u kobiet najbardziej mu się podoba "ten aromatyczny paseczek stringów" jak się zgrabnie wyraził, to weź tu zachowaj powagę...
A co do tematów to facet bierze na tapetę to, na co jest popyt, cóż 'Show must go on'. Ale są też odstępstwa od seksu, wczoraj np było o tym co w dzisiejszych czas jest obciachem, więc było całkiem przyzwoicie Toungue
przyzwoicie było ,ale w audycji o obciachach i trendach Smolo wymieniał często sex z szefem,sex z kolegą z pracy z koleżanką,sex na tylnym siedzeniu bmw,wódę ,uchlewanie się na spotkaniach integracyjnych i inne,więc nie było całkiem przyzwoicie!!!
czasem trochę przesadza i czasem trochę obraża słuchaczy ,ale są ludzie co dzwonią do Radia maryja i są co dzwonią do eremefu i nikt ich nie zmusza do tego .bo to wymaga kliknięcia paru guzików!!!!!tak samo jest z Anty Radiem!!!!!!!!!!!!
powiem po chamsku i krótko:po ch...j tam dzwonisz? usłyszeć jak cię ktoś obraża? albo, po co zapodajesz tę stację? masz około 20 tysięcy innych na świecie!!!wybór zależy od ciebie!
Wiesz krs wszystko co piszesz to prawda. Ale może zwróć uwagę, że bez dzwoniących ludzi nie byłoby już SHOW! Co za tym idzie trzeba czasami sie pohamować i mieć trochę przynajmniej szacunku dla ludzi którzy niejako "współtworzą audycję". Drugą sprawą jest to, że Smolo inaczej podchodzi do kobiet i do facetów ale nie będe tego ciągnął.
Mnie osobiście podobała się audycja gdzie była akcja "Wiesz Smolo, nie chce mi się z Tobą gadać" Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6
Przekierowanie