Antyforum

Pełna wersja: Gastrofaza
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Witaj w Gastrofazie!

Jesteś głodna, jesteś głodny? Jedzenie nie jest ci obce? Czerpiesz realną przyjemność ze spożywania? Gastrofaza to pasmo dla ciebie!

Raz w tygodniu przez cztery niedzielne godziny zapraszam na eklektyczną celebrację smaków z całego świata. W każdym wydaniu omawiam wybrane zagadnienia kulinarne, przytaczam ciekawe przepisy i wyszukuję wyszukane porady. Jak by tego było mało, w samo południe do studia Antyradia przybywa Gość ? często szef kuchni, wybitny ekspert kulinarny, gotująca gwiazda, a przynajmniej zadeklarowany smakosz, z którym omawiamy jego najpyszniejsze doświadczenia i wiedzę. Zgodnie z wielowiekowym zwyczajem Gastrofazy Goście przynoszą do studia swoją wizytówkę kulinarną ? własnoręcznie przygotowane danie, które z pasją konsumujemy i szczegółowo analizujemy.

Podczas całego programu czynna jest gorąca skrzynka kontaktowa, za pośrednictwem której możesz dołączyć do dyskusji: gastrofaza@antyradio.pl

Zapraszam!

Paweł Loroch

źródło: http://www.antyradio.pl/
Bogowie, jak Loroch czasami opisuje jakas potrawe, to ja umieram...w niedziele to zazwyczaj wstaje, gdy program juz dawno leci...ledwo co sie obudze, a tu mi o takich pysznosciach nawijaja...Jestem wielka fanka tej audycji :]
ja tez pokochalam ta audycje! troche czasu mi zajelo zeby sie do niej przekonac ale warto bylo Wink zazwyczaj nie slucham jej calej, tzn koncowka mi sie urywa bo musze gdzies zazwyczaj leciec, ale specjalnie wstaje o 10 zeby posluchac poczatku Wink ostatnio opowiadal o owocach egzotycznych... ale smaku mi narobil facet! od tazu polecialam do sklepu i kupilam sobie mango ;D nic innego nie bylo hehe Wink ps.ostatnio nawet go widzialam (Lorocha) na żywo ;D sto razy lepiej wygladal niz na tym zdjeciu ;P

mckasior napisał(a):
ja tez pokochalam ta audycje! troche czasu mi zajelo zeby sie do niej przekonac ale warto bylo Wink zazwyczaj nie slucham jej calej, tzn koncowka mi sie urywa bo musze gdzies zazwyczaj leciec, ale specjalnie wstaje o 10 zeby posluchac poczatku Wink ostatnio opowiadal o owocach egzotycznych... ale smaku mi narobil facet! od tazu polecialam do sklepu i kupilam sobie mango ;D nic innego nie bylo hehe Wink ps.ostatnio nawet go widzialam (Lorocha) na żywo ;D sto razy lepiej wygladal niz na tym zdjeciu ;P

Kup sobie pomele nastepnym razem...wygala jak grejpfrut, a jest slodziutka...
Nu, ciekawa jestem o czym w tym tygodniu bedzie...

Podobala mi sie tez audycja o ziolach, duzo ciekawych rzeczy sie dowiedzialam :]

a gdzie to mozna dostac?? wszedzie czy sa jakies specjalne miejsca???? bo jak pojde do mojego warzywniaka i zapytam sie o pomele to obawiam sie ze moga nie wiedziec co to jest Dobani

mckasior napisał(a):

a gdzie to mozna dostac?? wszedzie czy sa jakies specjalne miejsca???? bo jak pojde do mojego warzywniaka i zapytam sie o pomele to obawiam sie ze moga nie wiedziec co to jest Dobani

w supermarketach szukaj, oni tam zawsze maja rozne smieszne owoce :d

Ja tez bardzo lubię, strasznie pyszny ten program. Ktos mógłby spisywać co on gotuje i wrzucać tutaj przepisy, może bym się gotowac nauczyła Toungue

Sylwia napisał(a):
Ja tez bardzo lubię, strasznie pyszny ten program. Ktos mógłby spisywać co on gotuje i wrzucać tutaj przepisy, może bym się gotowac nauczyła Toungue

Popieram calym swoim 171 cm!

Zawsze po nim jestem głodna :/
A lodówka zawsze pusta Big Grin
Myslę,że nawet jesli umiescicie multum tych przepisów na tym forum to moje zdolnosci kulinarne które ograniczaja sie do usmazenia jajecznicy nie ulegną poprawie ;]
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie