Antyforum

Pełna wersja: SYLWESTER w gronie AntyPortalowcow
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Do tej szampanskiej nocy juz zostalo niewiele czasu, stad moje pytanie: czy sa jakies osoby na naszym forum, ktore bylyby zainteresowane wspolna zabawa?
Pewnie wiekszosc juz ma plany ale moze jednak warto znowu sie spotkac i balowac do rana (jak na II urodzinach) Big Grin
Szczegoly dotyczace miejsca itp ustali sie pozniejToungue
Teoretycznie mamy już pewnych 6 osób na takiej dżamprezce. Wspomnijcie urodziny i długo się nie zastanawiajcie! Big Grin
Ja tam zawsze otwarty na propozycje Toungue
Hmmm brzmi kuszącoBig Grin nie omieszkam się nad tym zastanowićToungue
No pięknie... w końcu ktoś pomyślał Smile

Jeśli podobało Wam się w [sic!], to wiem, że tam będize organizowana jakaś impreza.
Mogę zapytać o szczegóły Smile

A jak nie [sic!], to inne opcje można przetestować. Z racji, że planów nie mam, jestem zdecydowanie zaaaaa Big Grin
Ejjj ejjj stopp!
to może sylwester 1 stycznia? albo wigilię sobie zróbmy ;p też może być pierwszego. albo drugiego, bo 1 może być jeszcze ciężko.

no ja moich zostawić nie mogę, a jeszcze bardziej nie chcę.
grr.

no jakaś powtórka musi byćWink

cinnamon girl napisał(a):
No pięknie... w końcu ktoś pomyślał Smile

Jeśli podobało Wam się w [sic!], to wiem, że tam będize organizowana jakaś impreza.
Mogę zapytać o szczegóły Smile

A jak nie [sic!], to inne opcje można przetestować. Z racji, że planów nie mam, jestem zdecydowanie zaaaaa Big Grin

[sic!] był brany pod uwagę i dobrze, że wiemy, że coś się tam będzie dziać. Pytaj, zatem, please Splash

lol, chciałem dzisiaj ten wątek założyć;p
jestem za i sic mi pasujeSmile
to pytaj żmiju i rezerwujemy sobie miejscaSmile
Ha! Coraz lepiej się zapowiada Big Grin
o ilu osobach mówimy na wstępie?
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Przekierowanie