Antyforum

Pełna wersja: BLACK RIVER w Raciborzu 01.03.09
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dobra wiadomość dla fanów metalu:
Dziś moge potwierdzić występ grupy Black River w Atmosfear.Na koniec lutego grupa rusza w mikro-trase tj. 26.02. Poznań , 28.02.Wrocław , 01.03.Racibórz.Tym samym na czas koncertu w Atmo powstanie mikro - scena(tak...to nie żart).
Info o kapeli dla tych co nie znają:

Black River to formacja, powstała na gruzach Neolithic, którą zasila polska czołówka muzyków metalowych: Tomek "Orion" Wróblewski (Behemoth, Vesania)- bass , Darek "Daray" Brzozowski (Vader, Dimmu Borgir) - perkusja , Maciej Taff (Rootwater) - wokal, Piotr "Kay" Wtulich (Neolithic) - gitara, Artur "Art" Kempa (Soulburners) - gitara.
W BLACK RIVER pozwolili sobie na to wszystko, co w ich macierzystych zespołach zwykle nie przechodzi. Stworzyli razem wybuchową mieszankę, która daje energetycznego kopa.

No i majspejs: BLACK RIVER
Wybornie Big Grin

Świetna okazja, żeby w końcu zawitać do Atmo Smile
Też bym się wybrała, ale kurcze stamtąd (tzn. z Raciborza) nie idzie wrócić Sad
Jak nie idzie wrócić z Raciborza to noclegu poszukamy a tymczasem chcę wam przedstawić drugi zespół ,który zagra tego wieczoru: MOTHRA,w zeszłym roku chłopaki supportowali Npalm Death w Progresji.
Narazie nie obiecuję, bo teraz zobaczyłam, że to niedziela jest i musiałabym jakoś urlop wykombinować, a że w przyszłym tygodniu biorę 4 dni, to różnie można być Sad

atmoseb napisał(a):
Jak nie idzie wrócić z Raciborza to noclegu poszukamy a tymczasem chcę wam przedstawić drugi zespół ,który zagra tego wieczoru: MOTHRA,w zeszłym roku chłopaki supportowali Npalm Death w Progresji.

Ja pierd...! Człowieku, serio mówisz? Big Grin Bo na ich myspace nic nie ma, nie słyszałam też znikąd takiego info.... Czad byłby, bo uwielbiam ich, a za dużo razy ich na żywo nie widziałam ;/
W momencie wchodzenia do tego tematu miałam napisać, że jeśli buk da kasę, a ja znajdę po sesji jakieś siły, by czekać do rana na pociąg, to się może przejadę, bo kto wie, kiedy znów zobaczę BR, trza brać, póki grają. Ale teraz to... będę, najwyżej na dworcu zamarznę.

monix napisał(a):
Ja pierd...! Człowieku, serio mówisz? Big Grin Bo na ich myspace nic nie ma, nie słyszałam też znikąd takiego info.... Czad byłby, bo uwielbiam ich, a za dużo razy ich na żywo nie widziałam ;/
W momencie wchodzenia do tego tematu miałam napisać, że jeśli buk da kasę, a ja znajdę po sesji jakieś siły, by czekać do rana na pociąg, to się może przejadę, bo kto wie, kiedy znów zobaczę BR, trza brać, póki grają. Ale teraz to... będę, najwyżej na dworcu zamarznę.

na dworcu nie... co najwyżej w żmijogrodzie, ale tam to ciepło raczej Smile

czyzbym nie tylko ja planował się wybrać do atmoświrów? Big Grin

cinnamon girl napisał(a):

A jak mnie będzie dwie?

monix napisał(a):

cinnamon girl napisał(a):

A jak mnie będzie dwie?

Ciebie będzie dwie, mnie będzie dwie...

toż to już upał prawdziwy Smile

Stron: 1 2 3 4 5