Antyforum

Pełna wersja: Antyradio informuje...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Podsumowanie jest w piątek rano Toungue
Oj, ale ja mówię o takim bardziej inteligentnym podsumowanie (info inne niż te w brukowcach Toungue), albo źle dobrałem parę prowadzacych Smile. Poza tym ja chciałem zrobić podsumowanie każdego dnia, bo w jednej trzygodzinnej audycji trzeba z wielu rzeczy zrezygnować...

...a tak w ogóle, to był jeden wielki skrót myślowy Toungue
Informacje jak dla mnie są zwięzłe i na temat bez zbędnych ogólników i innych nie potrzebnych zabiegów ''kosmetycznych''.
Aż chcialoby sie rzec, ze tak powinno byc w kazdej stacji radiowej.
Jak dla mnie informacje w obecnej formie są ok - krótkie, zwięzłe, na temat. Szczegółów mogę poszukać w gazetach, tv albo internecie jeżeli któryś temat mnie zainteresuje, a nie słuchać rozwinięcia każdego.
A mnie to wlasciwie obojetne... kazdy weekend spedzam w szkole wiec bez znaczenia czy beda informacje czy nie- radia i tak nie mam jak sluchac Smile
Mnie też się podobają informacje AR. Bo jest krotko i na temat oraz jest sporo informacji z regionu np ze śląska, a nie tylko ogólnokrajowe fakty. Dobrze że tworzą własne reportarze.
A co do pytania z sondy to dla mnie mogą być chociaż raz na 3-4 godziny, mogą je nawet przedstawiac te osoby ktore akurat maja swoje audycje. Ciekawie by było gdyby np Kosa występował w PrawdzieSmile
Stron: 1 2 3
Przekierowanie