29.08.2006, 10:46
29.08.2006, 17:25
Oj, ale ja mówię o takim bardziej inteligentnym podsumowanie (info inne niż te w brukowcach
), albo źle dobrałem parę prowadzacych
. Poza tym ja chciałem zrobić podsumowanie każdego dnia, bo w jednej trzygodzinnej audycji trzeba z wielu rzeczy zrezygnować...
...a tak w ogóle, to był jeden wielki skrót myślowy
), albo źle dobrałem parę prowadzacych
. Poza tym ja chciałem zrobić podsumowanie każdego dnia, bo w jednej trzygodzinnej audycji trzeba z wielu rzeczy zrezygnować......a tak w ogóle, to był jeden wielki skrót myślowy

20.12.2006, 02:16
Informacje jak dla mnie są zwięzłe i na temat bez zbędnych ogólników i innych nie potrzebnych zabiegów ''kosmetycznych''.
Aż chcialoby sie rzec, ze tak powinno byc w kazdej stacji radiowej.
Aż chcialoby sie rzec, ze tak powinno byc w kazdej stacji radiowej.
28.12.2006, 19:56
Jak dla mnie informacje w obecnej formie są ok - krótkie, zwięzłe, na temat. Szczegółów mogę poszukać w gazetach, tv albo internecie jeżeli któryś temat mnie zainteresuje, a nie słuchać rozwinięcia każdego.
29.12.2006, 11:49
A mnie to wlasciwie obojetne... kazdy weekend spedzam w szkole wiec bez znaczenia czy beda informacje czy nie- radia i tak nie mam jak sluchac 

31.01.2007, 14:16
Mnie też się podobają informacje AR. Bo jest krotko i na temat oraz jest sporo informacji z regionu np ze śląska, a nie tylko ogólnokrajowe fakty. Dobrze że tworzą własne reportarze.
A co do pytania z sondy to dla mnie mogą być chociaż raz na 3-4 godziny, mogą je nawet przedstawiac te osoby ktore akurat maja swoje audycje. Ciekawie by było gdyby np Kosa występował w Prawdzie
A co do pytania z sondy to dla mnie mogą być chociaż raz na 3-4 godziny, mogą je nawet przedstawiac te osoby ktore akurat maja swoje audycje. Ciekawie by było gdyby np Kosa występował w Prawdzie