Antyforum

Pełna wersja: Antyradio informuje...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Są codziennie… Niezmiennie każdego dnia załoga Newsroom’ów serwuje wam solidną dawkę informacji, czy to z kraju, czy ze świata…wiecie, co się dzieje. Mało tego, dla wszystkich zmotoryzowanych Antyradio puszcza w eter „trafiki”, to dzięki nim ominiecie korki, roboty drogowe i nie dacie się złapać błękitnym…
Co myślicie o Antyradiowych wiadomościach? Słuchacie ich? Macie jakieś spostrzeżenia? Jest coś, co lubicie? A może na czas informacji drastycznie obniżacie głośność na waszym sprzęcie, bądź zmieniacie stację? Słuchaczu Antyradia wypowiedz się! Daj głos…

Ether napisał(a):
Co myślicie o Antyradiowych wiadomościach? Słuchacie ich? Macie jakieś spostrzeżenia? Jest coś, co lubicie?

Informacje Antyradia to świetna rzecz !!! Krótko, zwięźle i na temat, komunikaty o korkach i "pieczarkach". Brawo !!!

Jedynym minusem jest brak bloków informacyjnych w weekend. Ogólna ocena 8/10 Wink

jak dla mnie informacje to bardzo ważny element każdej stacji radiowej. Pomimo tego, że kocham Antyradio z przykrością muszę stwierdzić, że ich serwisy informacyjne nie są najmocniejszą stroną.
Dość często zdarzają się im pomyłki, przejęzyczenia, drobne awarie typu dżingiel w momencie kiedy porowadzący nie skończył jednej wypowiedzi, itp...

zawichur napisał(a):
Pomimo tego, że kocham Antyradio z przykrością muszę stwierdzić, że ich serwisy informacyjne nie są najmocniejszą stroną.
Dość często zdarzają się im pomyłki, przejęzyczenia, drobne awarie typu dżingiel w momencie kiedy porowadzący nie skończył jednej wypowiedzi, itp...

Ale pomyłki, to rzecz ludzka! W dodatku łatwo jest wytykac takie rzeczy, jak się jest po drugiej stronie odbiornika. A awarie...cóż...to tylko elektronika, każdy wie, że rzeczy martwe potrafią być złośliwe.
Co ze stroną merytoryczną? Zauważacie jakieś róznice między informacjami w Antyradiu, a tymi w innych stacjach?

Ostatnio właśnie kiedy narazona byłam, a raczej zmuszona na słuchanie rmf fmu zwróciłam uwage  na to .I stwierdzam że informacje antyradia sa genialne.krótkie zwięzłe na temat ze szczyptą żartu czy ironii. tego brakuje w innych stacjach. AR nadaje ciekawiej,a na błędy nawet nie zwracam uwagi.

Darka napisał(a):
Ostatnio właśnie kiedy narazona byłam, a raczej zmuszona na słuchanie rmf fmu zwróciłam uwage  na to .I stwierdzam że informacje antyradia sa genialne.krótkie zwięzłe na temat ze szczyptą żartu czy ironii. tego brakuje w innych stacjach. AR nadaje ciekawiej,a na błędy nawet nie zwracam uwagi.

Bingo! Właśnie to miałam na myśli, to chciałam wyciagnąć z ust gremium!

Yeah! To jaka nagroda?Toungue
Hmm...do jutra nie przyczepie się do ortografii/interpunkcji itd!

Ether napisał(a):

zawichur napisał(a):
Pomimo tego, że kocham Antyradio z przykrością muszę stwierdzić, że ich serwisy informacyjne nie są najmocniejszą stroną.

Ale pomyłki, to rzecz ludzka! W dodatku łatwo jest wytykac takie rzeczy, jak się jest po drugiej stronie odbiornika. A awarie...cóż...to tylko elektronika, każdy wie, że rzeczy martwe potrafią być złośliwe.
Co ze stroną merytoryczną? Zauważacie jakieś róznice między informacjami w Antyradiu, a tymi w innych stacjach?

tak, zauważam wiele różnic...
oczywiście, że to ludzka rzecz popełniać błędy.
Ale jak ktoś stara siębyć profesjonalistą, to błędów nie powinien popełniać...

tak, zauważam wiele różnic...
oczywiście, że to ludzka rzecz popełniać błędy.
Ale jak ktoś stara siębyć profesjonalistą, to błędów nie powinien popełniać...

Tak mówisz, bo podejrzewam, że nigdy nie miałeś okazji czytać takiego newsa. Uwierz mi, to nie jest takie proste..
Stron: 1 2 3
Przekierowanie