W niedziele od 14 do 18 - Koncert Życzeń, w którym Kosa prezentuje
Wasze życzenia z muzyką wybranych przez Was wykonawców.
Piszcie pod adres:
kosa@antyradio.pl
źródło:
http://www.antyradio.pl/
Widzę, że w tym temacie jeszcze nikt się nie wpisał, w takim razie ja to zrobię, bo to jest chyba moja ulubiona audycja

Słucham prawie w każdą niedzielę, choć nie zawsze w całości, bo program jest dość długi. Teraz właśnie też słucham, czym umilam sobie naukę do sesji

Ten program jest naprawdę bardzo fajny, ja na razie tylko 2 razy pisałam do Kosy, ale pewnie jeszcze kiedyś napiszę.
Zawsze mnie dziwi, ze ludzie zawsze w trakcie programu piszą prośby do Kosy,zeby coś tam puscił, mimo, że on tyle razy powtarza, że w trakcie programu juz nie piszemy. Ja nie wiem, nie rozumieją, czy jak?
Może nie rozumieją... :]
Ja jeszcze nigdy nie pisałam, ale słucha się naprawdę bardzo miło

Yeah, Pan Janusz czyli nasz ulubiony Papcio Rock'n Rolla :]
I muzyczka jak należy, często coś fajnego 'odgrzebanego'

A poza tym wielkie brawka za Kalendarz

Stay heavy!
Jak dla mnie Kosa to wielki człowiek i z przyjemnością słucham Jego audycji. Dzięki Niemu poznałem wiele zacnych kapel, dowiedziałem się wielu ciekawych informacji i anegdot.
Porównuję Go do Wojciecha Manna, który w Trójce prowadzi świetną audycję. Jak dla mnie to prawdziwa kopalnia muzycznej wiedzy.
Zawichur- czytałeś może w wyborczej kiedyś ukazywał się Maniak Czwartkowy właśnie Wojtka Manna. Zawsze brał na warsztat jakiś anglojęzyczny tekst. Tłumaczenie i analiza. No i zawsze dobra, rockowa muzyka :]
Chociaż rzadko mam czas słuchać go w Trójce...
To taki mały offtop nie konkretnie do koncertu, ale jednak

Byście widzieli moją minę, jak usłyszałam hasło mojej szanownej Madre - na moje pytanie: "yyyy... Mamo, słuchasz anty z własnej nieprzymuszonej woli???", rzekła: "Kosa przecież prowadzi - cicho!"
Chialem napisac, ze dziekuje Kosie za przeczytanie dedykacji drogiej mi osobie i zagranie starego pieknego standardu bluesowego... Ale tu takie pajeczyny po katach wisza, ze az nie wiem co tu jest grane. Gosc ktory pozdrawia Slask systematycznie, ma temat z wpisem sprzed 3 miesiecy...

. Tylko pozazdroscic...

To jest forum antyfanow? Sorry ale chyba antyleni... No chyba ze lepiej popisac se o polityce, zakazie palenia i o innych ciekawostkach tylko jakby co to ma kuzwa wspolnego z AR?

Pozdrawiam
Bo najlepiej jest pisać jak się ma coś ciekawego do powiedzenia albo w ogóle jesli ma sie coś do powiedzenia w temacie.. to nie koniecznie jest fan club i strona do uwielbiania samego radia i jej twórców. A jak tak jest, to niech mnie ktos nawróci- i zaraz sie wypisuje

To jest forum antyfanow? Sorry ale chyba antyleni...
To nie jest forum antyfanów, my jesteśmy Antyportal. Skoro uważasz, że się obijamy, to zawsze możesz się wykazać inwencją i rozruszać to wszystko 
pozdrawiam
jak jesteś fanem Kosy bądź innych audycji to zapodaj ciekawym tematem i pewnie ktoś sie przyłączy
audycja kosy jest specyficzna bo to koncert życzeń i nie ma się tu co za wiele rozpisywać natomiast łowcy machina itp. co dzień nowy temat co dzień dyskusja ale do dyskusji nie wystarczy jedna osoba tak wiec zacznij sie udzielać a pewnie ktoś sie odezwie tak działa forum
pozdrawiam