Antyforum

Pełna wersja: Pudzian w Antyliscie...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Pudzian w Antyliscie, czyli śmiać się czy płakać?
Co sadzicie o "Hiciorze" Dj w wykonaniu Pudziana.

Rotfl

Jak dla mnie, to jakiś dzwiękowec się napracował żeby to* jakoś brzmiało, bardzo przypominało mi to utwory Stachurskiego Splash

* - wokal

GoRo napisał(a):
Jak dla mnie, to jakiś dzwiękowec się napracował żeby to* jakoś brzmiało, bardzo przypominało mi to utwory Stachurskiego

No dokładnie - nawet tekst się zgadzał..... masakraaaa
Teraz czekam na płytę Romka Giertycha Wink

A może lepiej czekać na wydawnictow Reni Beger, w końcu tańczyć już próbowała Smile

P.S. Szkoda, że nie słyszałem tego nagrania Sad
Ja proponuje taki duecik- Romek spiewa Renia tanczy Big Grin
Żenada. Jak mawia mój ulubiony kabaret. Żenuua! Jakies disco polo,a po zremiksowaniu to już do sześcianu. Nie pozostaje nic jak zaspiewać Polskie dziewczyny najładniejsze sąWink No i ten tembr głosu w zwrotce.. uff!az ciarki przechodza. Figurski ma na noc Toungue
Ja nie wiem skąd oni biorą takie mocne kompy i tak dobre filtry żeby spowodować, że tego "wokalu" się da w ogóle słuchać. Natomiast sam utwór (zmienił się stan rzeczy z wtorku, słyszałem go Smile) traktuje jako swoisty dowcip, takie oczko puszczone w stronę brukowców (bo chyba tylko one mogłyby się czymś taki zainteresować, poprawcie mnie jeśli się mylę)
Rzeczywiście pierwsze co mi sie nasunęło to STACHURSKY Big Grin
No Pudzian zajebisty piosenkarz byćToungue
Takiej gwiazdy jeszcze nie mamy. Lepszy niż Mandaryna Wink
Przekierowanie