Antyforum

Pełna wersja: ZOLTA REWOLUCJA!!!!!! GIERTYCH MUSI ODEJSC
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
UWAGA!

4 września 2006 (poniedziałek), o godz. 13.00 zbieramy się

pod Ministerstwem Edukacji Narodowej (Warszawa, al. Szucha 25)

na WIECU pod hasłem "POCZĄTEK ROKU - KONIEC GIERTYCHA!".
BEZPOŚREDNIO PO WIECU, przed MEN zapraszamy na
S T R E E T P A R T Y !!!
Będzie muzyka i ew. akcje przygotowane przez wspierające Kampanię organizacje! Weźcie koniecznie bębny, dzwonki, kołatki, gwizdki, flety i inne instrumenty! :-)

UWAGA!
Ubieramy się na żółto i/lub przypinamy żółte kokardki z napisem GMO!

DO ZOBACZENIA!!!!
Aaale fajnie,szkoda,ze nie jestem z warszawy.. duchem wspieram i popieram Wink Ktos się wybiera?

Darka napisał(a):
Aaale fajnie,szkoda,ze nie jestem z warszawy

kto powiedział że musisz być  tak jak pisałem w komentarzu na portalu mozna wyjśc przed OKE (u nas w jaworznie jest z tego co wiem) przed urzad miasta, wrzędzie gdzie jest przedstawicielstwo obecnej władzy, wiadomo młodziez szkolną nie jest stać by pojechali do stolicy ale można zamanifestować swoje prawa wszędzie

co do samej rewolucji to popieram mysl i uważam że inicjatywa fajna sam jednak nie manifestuje bo mnie to nie dotyczy ja już edukacje na tym szczeblu zakonczyłem a pracy w szkole dla siebie nigdy nie widziałem i nadal nie widze więc niech się martwią uczniowie i nauczyciele ja będe w tym spektaklu tylko widzem

tak jeszcze komentarzem to pierwsza sprawa kto ten rząd wybrał, bo teraz każdy mowi ja nie, no i druga myśle że jak koalicja nie wprowadzi dyktatury to nie mają co liczyć na poparcie właśnie dorastającego elektoratuBig Grin

Mnie nie trzeba do tej rewolty przekonywać, w końcu mam to nawet w sygnaturce Smile

Oczywiscie uważam, że p. Minister pożal się Boże musię ustąpić, człowiek o takich poglądach na tym stanowisku to jedno z największych nieporozumień VI RP (albo Wolski, bo nie wiem co to za kraj teraz jest, premier nie potrafi się zdecydowac Toungue).

Jeśli chodzi o manifestacje to rzeczywiście, nie trzeba iść aż pod MEN, wystarczy zrobić coś na własnym podwórku np. zbojkotować ceremonię rozpoczęcia roku, okleić szkołę jakimiś plakatami (to takie rozwiązania raczej, że się tak wyrażę, lajtowe Smile).

P.S. Ciekawe jak będzie z mundurkami Wink
zbojkotować rozpoczęcie roku proponuje mini ko0nkurs na najbardziej hardcorowy bojkot

wiadomo są to tylko pomysły i służą rozrywce zarazem administracja nie odpowiada za zamieszczone treści na forum

na poczatek troche starszy pomysł oczywiście excybicjonizm goły koleś z napisem na plecach: GMO i strzałką w dól Big Grin może przebiec sie podczas akademii czy jak to się tam teraz nazywa

zachęcam do konkursu niestety nic na razie na stanie nie mamy do rozdania ale może coś sie uda wymyśleć za oryginalny pomysł
Ja mam pomysł, może nie hardcorowy, ale ciekawy. Otóż, pewnego razu na lekcji niemieckiego moja była klasa z liceum postanowiła nieco zakłócić zajęcia namiętnym jednoczesnym klikaniem długopisami. To można zrobić np. z telefonami komórkowymi albo innymi hałaśliwymi agregatami
pamiętam te długopisy albo każdy mógłby przyjśc w krawacie z papieru toaletowego by podkreslić gówniany nastrój albo zgodzić sie na mundurki pod warunkiem że młodziez zdecyduje (rada młodziezowa) i przegłosowac koszulke z treścią kampanii GMO i jakąś "ładną" karykaturą konia
No u nas w liceum już była raz akcji z koszulkami. Myślę że użyte przez nas wtedy hasło może być zastosowane i tutaj (hasło podam do publicznej info jeśli Naczelny na to pozwoli, bo kto wie, może za to bekniemy Smile), z tym ze właśnie można by na te koszulki dać jakieś koniki, albo karykaturki p. Ministra, nieco zretuszowanego...
Gdyby nie to że stolyyca kawałek stąd też bym chętnie wsparła swoimi siłami i swoją żółtością (broń boże żółtaczką)... hehe, dobrze pamiętam jak na zakończeniu roku dyrektor mojego LO wyśmiewał się z PANA MINISTRA ROMANA. eh... aż się łezka w oku kręci.
W takiej mniej więcej atmosferze przywitano go w moim liceum. Śmiechu warte. Bądź co bądź lepiej to niż płakać, chociaż to momentami wręcz wypada Wink

A samo GMO, czyli tu Giertych Musi Odejść kojarzy mi się z akcją Greenpeacu też ostatnio głośną: STOP GMO (tu Genetycznie Modyfikowane Organizmy)

Coś widocznie musi być modyfikowanego w Giertychu... Wacko
Taki wniosekToungue
Chciałam się "pochwalić", że od września ponoć nosze mundurek czy cuś.. Big Grin ubaw po pachy normalnie Toungue

Możecie składać kondolencje..
Stron: 1 2 3 4 5 6
Przekierowanie