Antyforum

Pełna wersja: And the winner is..!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Skoro Antyportal ma promować zespoły to może jednak zrobimy ankietkę i wybierzemy jeden utwór.... W przyszłości zrobimy PORTALTOP !!!!

ADM napisał(a):
Możesz mi przypomnieć jak to było z propozycjami do tych list...  Czy możemy wysłać swoje kawałki i umieścic je jako nowości na liscie ??

jasne,że możecie.W ogóle wszystko możecie żeby tylko sie coś zmieniło.
Jestem za totalnym przewrotem.Dani ma dobry pomysł.Żeby ktoś rzucił propozycje i wszyscy sie na to rzucili (tylko znając życie to moze nie wypalic.. trzeba by to rozreklamowac czy coś..) albo w ogóle w dekarocku głosujmy na 3 (razy 2) talkie same piosenki to co nieco sie zmieni chociaż.
W myśl zasady "FANTAZJA PRZECZY NUDZIE",prosze państwaWink

No i ugrzęzłooo. Jak przeczuwałam.

Life is brutal, full of zasadzkas and sometimes kopas w dupassss.
może powtórzmy to co nie wyszło bo minął mnie ten wątek... ja sie zgadałem z ludźmi z innego forum mianowice forum tomka lipy lipniciekiego i jego zespołu Liplai... piosenka Runner dośc w miare sie wnim trzyma a to za sprawą kilkunastu ludzi Smile jesli chodzi o mnie oddaje głosy w każdej chwili gdy mozna to zrobić...
jeśli chodiz o poajwienie sie posenki w propozycjach to wystarczy natarczywie wysyłac maile do AR... potem tylko głosowac i głosować! (da sie jeszcze obejsc to i usuwac cookies ze strony i wtedy głosowac można znów tak wiec trohe oszukiwac mozna na korzysc czegos nowego Toungue) hehe tak wiec prosze o ewentualnie ponowne rozpatrzenie tej sprawy
pozdrawiam Smile
Hmm no własnie nie wiem, bo ja sie łudziłam,że "troche" więcej tego będzie. A minęło sporo czasu od początku, a głosów nie przybylo.własciwie to nie ma co liczyć.
Ja też głosuje jak się tylko da, na obu stronach.
nie wiem, nie wiem.

Ponadto jak ten Korn nie zniknie wreszcie z listy, z Twisted Transistor, to mnie coś trafi...;/
ja tam głosuje na cos innego niz Korn, bardziej mneij znanego Toungue, no i wybacz bo watek dopiero przeczyatalem jak napisalas ostatnia wiadomosc Big Grin
Stron: 1 2
Przekierowanie