Jeśli komuś się nudzi i przejrzał wszystkie możliwe strony w necie polecam:
http://wierzejski.blog.onet.pl/. Uśmiałem się po pachy, czekam na następne wpisy
P.S. Jeśli kogoś nie śmieszy głupota parlamentarzystów i skrajne poglądy, to niech lepiej tego nie czyta

Wojtek.oho. wojtuś.. widze że się zaprzyjaźniliście

Już wchodzę./nie da się wejść;/
Przede wszystkim spostrzegawczość...dzieki ;-)
"[..] mam nadzieję,że nie masz dzieci i nie przekazałeś swojego materiału genetycznego dalej"

ja tam nie wiem ale wojtek to kolejny polityk który robi wielkie halo wokół swojej osoby by zaistnieć szkoda tylko że wygłasza tezy nie zgodne z prawdą jak np. fakt ze socjaliście (lewica) pozwolili na powstanie ruchów homoseksulanych, nie mam nic ani do gejów ani do socjalistów jednak nie jestem ich sympatykiem, jednak irytuje mnie fakt że ludzieczytają takie głupoty i przyklaskują albo się cieszą (mają ubaw po pachy) przecież to obłęd ten gość tylko na to czeka jemu nie zależy na tym by go wychwalalać czy opluwali tylko na tym by był widoczny dla społeczenistawa, mógł zaistnieć
niestety mamy politków jaich mamy ale sami sobie ich wybralismy, pytanie brzmi dlaczego koleś który przed wyborami był wporządku po wyborach jak tylko siądzie w ławie zmenia się w kretyna, imbecyla, kanalie, matało, oszusta, złodzieja, chama itd. wiadomo nie każdy we wszytskie ale do każdgo można chodz jedno dopasować
Ja sobie tego konkretnego polityka nie wybierałem, a śmieszy mnie jego głupata, schematyczne i ograniczone myślenie i bynajmnie mu nie przyklaskuję. Wiem też, że on to robi tylko dla rozgłosu i to nie jest ostatni raz gdy p. Wierzejski da o sobie znać. Uważam, że z tego trzeba się śmiac, bo to, że mamy takich polityków jakich mamy to już każdy wie i nie zamierzam z tego powodu płakać, bo jakbym zaczął nie mógłbym przestać
P.S. Ty też przeczytałeś te farmazony i powiedziałeś Wojtkowi co o Nim sądzisz, więc przyczyniasz się do jego sukcesu medialnego, choćby krzycząc, to co krzyczysz

tak ino ja dostałem linka od ciebie oraz konkretne fragmenty a że wypowiedziałem sie na jego blogu tylko poto by zaprotestować wobec machiny krtóra zaczyna twirzyć z Wojtka w jakąs sensacje medialną to kolejny pacan i napisałem tekst podobny co tu w obronie dobrego smaku czy przyklaskujesz czy wyśmiewasz reklamujesz go to taka reklama, i nie przyczyniam sie do jego sukcesu raczej nawłuje ludzie stop stoje gdzieś przed tłymem bezmózgich "fanów' Wojtak W i krzycze ludzie STOP, sądząc jednak po komentarzach na jego blogu zostane stratowny
P.S.
Ani śmiać ani płakać ignorować jak dziecko które chce zwrócić na siebie uwage jak je zaczniesz ignorować przestanie sie wydurniać. Co więcej ja nie tyle wypowiadam sie o WW co o ludzich którzy zachwycają sie jego działalnością
Ja się nie zachwycam, zachwycają się ci których sam widziałeś na blogu. Wołajac STOP W.W. głosisz coś w rodzaju GMO i tak czy inaczej przyczyniasz się do jego rozgłosu, bo zgadzam się z faktem, że jeśli kogoś zaczniesz ignorować przestanie fikać ale nie czarujmy się, póki media będą łaknęły sensacji, każdą wypowiedź W.W. będzie nadawana w świat i nawet jeśli tak jak ja będziesz się z tego śmiał albo jak inni zachwycał albo jak Ty go krytykował to jest mu to na rękę bo też Krzyczysz Wierzejski Musi Odejść itp. wiec pomimo, że jak sie domyślam wg. Twoich przemyśleń zachowuję się jak ignorant i wyświadczam W przysługę śmiejąc się z niego publicznie to efekt naszych działań jest taki sam; i Ty i ja go promujemy i nie mów mi, że Ty starasz się zatrzymać nawał Wierzejofili ponieważ zachowujesz się tak samo jak ja

może ne stram sie tego zatrzymać jest mi to obojetne tylko uważam ze jesli ktoś smieje sie z niego to jest on dla niego niczym ulubiny kabaret więc go promuje osobiescie uważam też że moja, jak to nazwałes ignorancja co do tego człowieka nie moze go promować a moje komentarzu miały na celu zatrzymać tych co jeszce troche myslą i przejrzą na oczy że ten pan nie jest wart tego by się z niego śmieać tym bardziej poklaskiwać najlepiej go zostawić, jak zostanie sam w piaskownicy to sam zrezygnuje
druga strona medalu to, to że coraz wiecej politków zaczyna pisać blogi co jest głupotą (uwaga nie mówie że same blogi są gupotą) ponieważ politycy nie są od tego by promować swoją osobe i idee tylko siedzec w ławach i podejmować wazne decyzje debatować za niedługo okaże sie że w sejmie nikogo nie bedzie bo wszyscy bedą piasać blogi, dobra wyolbrzymiam ale dpowiedzmy sobie na jedno pytanie po co taki blog bo jesli uważa że kara śmierci powinna być wprowadzona ma od tego mówinice
Uważam, że czas już ten cyrk zakończyć. Jak już mówiłem, sprzeczając sie w ten sposób też promujemy W.W. Tak wiec proponuje temat zamknąć, mało tego uważam, że ten temat też sie powinono usunąć. Wiem, ze zachowuje się jak flaga która powiewa jak wiatr, ale jak już mówięłem nie mam zamiaru promować polityrkierów, jakim to jest Wierzejski. Tak więc skoro Ci przeszkadzam moje wyśmiewanie się z W.W. zachowam swoje przemyślenia dla siebie, a cała ta promocyjna dyskusja niech zostanie odłożona na bok.
Tak więc skoro leży Ci na sercu dobro inteligentnych i myślących ludzi, jak Ich nazwałeś, mam nadzeje, że sie ze mna zgodzisz
nie mowie że trza zamknoąć ten tema jest on ciekawy ale powiniśmy dyskutowac na temat zjawisk polityucznych takich jak to o którym była mowa a nie konkretnych nazwiskach co do promowania można by rzec że tu ww był tylko przykładem co więcej ten portal odwiedzają ludzie raczej inteligentni i chyba rozómieją argumęnty obu stron oraz konsesnus tej rozmowy
możemy wrócić do pytani typu;
Po co takakie blogi w necie?
czy warto skurwić się tylko po to by odnieśc sukces?
itd. czyli wszystko to co nasi politycy nam serwują na codzień w konicu jesien to pora publicystyki
tak więc jak ktoś da coś ciekawego chętnie skomentuje i pogadam na ten temat
P.S. Kamil myslałem że jeszce będziesz bronic termatu a co twojego poczucia humoru nie przeszkadza mi moze mnie dziwić ale daleko to jakiesj irytacji czy złosciz tego powodu