Antyforum

Pełna wersja: Prawda w Antyradiu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
W jakim sensie? Chcesz otworzyć własną stacje radiową? Jak tak to gratuluję...
Jak coś to odezwij się...chętnie pomogę (byle nie finansowo)!
jest taki projekt narazie to mały projekt i musimy się przedrzeć przez urzedy itd. pomoc przy tworzeniu napewno bedzie potrzeban ale narazie jesteśmy na etapie dowiadywania i załatwiania no jak wypali to raczej bedziemy na ganuszku miasta z wiadomych przyczyn finansowych ale to jeszcze długa droga narazie sa dyskusje na temat i pomysły
Ja sobie myslę,że na wiosnę będzie jeszcze inna ramówka :-) Zdjęcie cube to porażka.
A własne radio to dosyć fantazyjny pomysł bym powiedziała. Abstrakcyjny taki.. nie wiem nie wiem.
fakt jest to mało prawdopodobne do wykonania dlatego głośno nie mówłem nic ale kolega puzon się już wygadał więc nie ma co robić taemnicy przedewszytskim są to cięzkie pieniadze wiadomo koncesja sprzęt ludzie wiadomo można internetowe radio załozyc ale tych jest już za dużo i wszystkie takie same, chod sam pomysł nie jest głupi a co do wykonalności to cięzko powiedzieć szanse są zawsze
Nie wygadałem się tylko delikatnie dałem do zrozumienia, że moża cos takiego zrobić, nic nie wspominałem o tym, że my już coś kombinujemy. A tak poza tym, to zrobienie własnego radia to cholernie trudna sprawa, ale można przynajmniej spróbować. Jak to mawiają Amerykanie: Wherever there's a will, there's a way.
Jasne, że można...to świetny pomysł...samozwańczy i ryzykowny, ale warto! Ja zawsze marzyłam o takim, własnym radiu, w którym dzieje się to, co ja chcę...
A mnie z tych serwisów informacyjnych wkurza to co leci od 6:00 i to całe p.......nie bez sensu i jestem wtedy zmuszony przekręcić radio na konkurencje. Mnie tam nie interesuje, że prezydent miasta Tychy podłączył kanalizacje w cały mieście czy inne takie. O tej godzinie dobra muza by się przydała.
Nie da się wszystkich zadowolić. Mnie też wiele rzeczy nie pasuje, ale zawsze mamy wybór słuchać albo nie słuchać.
A mi podoba się w Prawdzie, że są wiadomości lokalne. Kiedyś rano zapowiedzieli, że jest zastępcza komunikacja autobusowa. Włączyłam Antyradio i już wiedziałam dlaczego Smile Wczoraj też miałam atrakcje w drodze do pracy bo musiałam przesiąść się na autobus - i też było Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie