Antyforum

Pełna wersja: Chuck i Kaczka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chuck Norris policzył do nieskończoności. Dwa razy.
Jarosław Kaczyński robi to samo. Na palcach jednej ręki.

W domu Chucka Norrisa nie ma drzwi. Tylko ściany, przez które przechodzi.
Jarosław Kaczyński nie przechodzi przez ściany. One się przed nim rozstępują.

Chuck Norris zamówił big maca w Burger Kingu. I otrzymał.
Jarosław Kaczyński nie musi niczego zamawiać. Energię czerpie z kosmosu.

Chuck Norris gra w rosyjską ruletkę z całkowicie nabitym rewolwerem. I wygrywa.
Jarosław Kaczyński robi to samo z dwoma rewolwerami

Chuck Norris jest tak twardy, że słucha Mandaryny.
Jarosław Kaczyński jest tak twardy, że Mandaryna słucha jego.

Chuck Norris dogłębnie rozumie psychikę i logikę zachowania kobiet.
Jarosław udoskonalił tę sztukę na koty i inne zwierzęta.

Chuck Norris ma dwie prędkości: Chodzenie i Zabijanie.
Jarosław Kaczyński decyduje, którą ma włączyć

Chuck Norris potrafi trzasnąć obrotowymi drzwiami.
Jarosław Kaczyński potrafi zaskrzypieć wodnym łóżkiem.

Co Chuck ma pod brodą? Koleją pięść
Co Jarosław Kaczyński ma pod brodą? Pasek od spodni.

Tylko Chuck Norris potrafi polizać swój łokieć.
Tylko Jarosław Kaczyński potrafi pocałować klamkę stojąc wyprostowany.

Chuck Norris jest mistrzem półobrotu!
Jarosława Kaczyńskiego jest w ogóle pół!
czyli...

Chuck Kaczyński = Jarosław Norris

Wink
Ech, już mnie troszkę męczą te ciągłe ataki na Pis i Kaczyńskich. No ale jak tam chcecie. Wink
To nie są ataki...tylko doza humoru...
Wydaje mi się, że o wiele lepszymi kandydatami na bohaterów dowcipów są Tusk, Rokita ze swoim białym kapelusikiem, Kalisz czy też Senyszyn. Ale nevermind.
@mr.b:
Powiem Ci że chyba gdyby PO wygrało wybory prezydenckie i do sejmu to o nich by ludzie żartowali, ale dla mnie i tak śmieszniejsze są nasze dwa rządzące półtorametrowe chomiki Wink
oczywiście że tak nasze społeczenistwo jest troche zazdrosne więc to że pojawily się żarty na temat tych wygranych bo przecież nikt niezazdrości przegranym jest rzeczą normalną a że aktualna władza jest dość wdzięcznym tematem do zartów to nawet ci mniej zazdrośni i ci co mają w dupie kto i gdzie rzadzi chętnie opowiadaja dowcipy tego typu bo są śmieszne

jesden dowcip mi się naprawdę nie podoba już pisze jaki ten o tym jak gośću stoi na autostradzie i czeka w korku podchodzi do niego koleś i mówi żę: kaczyniskiego porywają teroryści i grożą że jak się niw zapłacimy to go podpalą, koles pyta się no a po ile zrzucają sie inni kierowcy a on mowi tak sirednio dwa trzy litry benzyny

orginalny był z bushem i miał sens

Dani86 napisał(a):
a że aktualna władza jest dość wdzięcznym tematem do zartów to nawet ci mniej zazdrośni i ci co mają w dupie kto i gdzie rzadzi chętnie opowiadaja dowcipy tego typu bo są śmieszne

Jest wdzięcznym tematem tym bardziej, że Bliźniacy nie mają poczucia humoru i dystansu do samych siebie (choć próby były podjęte, z dość mizernym skutkiem)

Przekierowanie