Antyforum

Pełna wersja: Kuba w TVN
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Postanowiłem tu założyć ten watek, takie moje osobiste spostrzeżenia na temat programu jak ktoś chce niech się wypowie i podzieli swoimi. Temat tutaj bo jak by nie patrzeć Kuba to prowadzący anytlistę więc tu jego miejsce.

Kuba w TVN

Pewnie wielu oglądało nie wiem jak reszcie mi sie nie tyle co nie podobało co po prostu jestem zaskoczony. Po pierwsze było śmieszniej znaczy sie mniej powagi, myślę że to za sprawa gości, otóż panie które uraczyły program swą obecnością, Anna Mucha i Aleksandra Kwaśniewska, wyszły trochę na takie słodkie idiotki fakt ze Ania mniej ale jednak trochę (z jej udziałem powoli widziałem światełko w tunelu ale do blasku musimy poczekać), szczerze jej śmiech był w pewnym momencie przerażający natomiast, Ola to już dno nie wiem dlaczego TVN lansuje ja na jakąś “gwiazdę”jak to powiedział (napisał) jeden facet wystarczy trzy razy pokazać czyjąś modre w telewizji żeby ludzie uznali za gwiazdę (jakoś tak sens ten sam w każdym razie, i tu ukłon w stronę kominka). Ja tam nie wiem, może się nie znam, ale zamiast zobaczyć program inteligentny z “jajem”, gdzie prowadzący zadaje ciekawe czasem cięte i cyniczne pytania ujrzałem program śmieszny z dozą chamstwa i głupoty, jak już pisałem głupota to goście, chamstwo rzecz jasna Kuba, ale o co mi chodzi o to jak szedł po Kwaśniewskim, ja na miejscu Oli to bym wyszedł jak by tak ktoś o moim ojcu mówił albo dał w ryj ( w ostateczności) ale cóż córeczka przecież musi sie pokazać w telewizji. Jedyne co mi sie podobało to studio większe i ciekawie zrobione ale to chyba kwesta że to nowe a do starego byłem już przyzwyczajony. Nic myślę że program nabierze poprzedniego smaku jak będą ciekawsi goście. Powoli zaczynam podejrzewać że to nie Kuba poszedł z polsatu tylko polsat podziękował Kubie a on sam sie wypala pomału obym się mylił ale dzisiejszy program to klapa. Na razie jeszcze za wcześnie na ostateczny osąd ale jak kolejne programy będą podobnie poprowadzone to ja rezygnuje z kolejnych. Szkoda zawsze miałem wrażenie że Wojewódzki to tak inteligentnie a Majewski dla wygłupów jednak chyba w TVN wchodzi w grę tylko ta druga wersja. Nic pożyjemy zobaczymy oby się poprawił.
Ja też jestem troche zaskoczony. Program mnie nie powialił na kolana, był jakiś taki nijaki i jeśli jest to czyjaś wina, to faktycznie, raczej gości. Czekam z niecierpliwością na kogoś lepszego, niż otyła narzeczona Chama z telewizji i lansująca się córka byłego Prezydenta RP.
Tak od strony kulturalnej to rzeczywiscie plytko było,ale mi sie i tak podobalo.Ja sie ubawiłam,wiec na reszte nie zwracam uwagi;-)
wczoraj znowu można było zobaczyć program Kuby Wojewódzkiego w TVN jednak tym razem było dużo lepiej może nie był to apogeum programu ale było o wiele lepiej humor miejscami dalej płytki ale już było widać pewną wykwintność i dobry smak programu, goście na początku trochę mnie przerazili jednak rozmowa w studiu była ciekawa, największa obawa była o Kasie Cichopek bałem się że będzie powtórka z Muchy ale Kasia okazała się bardzo rozważną i inteligentną osobą, program powoli wraca na swe tory z czego jestem zadowolony, acha kto nie widział ma powód by żałować ponieważ tylko u Kuby można było zobaczyć jak Kuba i Joanna Senyszyn dają sobie buzi ToungueBig Grin
Mnie też się podobał, chociaż nie widziałem początku z Joanną Senyszyn Sad. Kasia Cichopek faktycznie okazała się ok (co nie zmienia faktu, że Kuba Ją niemalże wymacał pod koniec programu), jednak widać było, że po tym tancerzu (do tej pory nie wiem jak się nazywa, przepraszam za to Smile) ładnie pojechał (może, po prostu chłopak czuł się skrępowany i tak wypadł, co nie zmienia faktu, że Kuba mu nie pomagał)

P.S. fajnie było usłyszeć fragmenty Antylisty
Joanna Senyszyn to ,az nie wiem jak to okreslić, cos w stylu.. niezła jazda była? Co za babka ToungueCichopek to taka słodka lala a jej aktorstwo mnie nie powala,nie specjalnie ją lubię, hakiel niemrawo wypadł, co by nie mówić..
.. a ja jak zwykle się ubawiłam ;-)
żałuj Kuba zjadł tic taka i jednego dał J.Senyszyn ona mówi że jej nie potrzebny Kuba na to naprawdę? bo mi strasznie śmierdzi z ryjaBig Grin potem zjedli po tic taku i dali sobie :* poważnie nie wierzyłem że to zrobi, po tym tancerzu nie pojechał z byt szczególnie pojechał to po Kwaśniewskim a po nim to się tylko "przeleciał" na szybko i bezboleśnie( co do tancerza to się chyba Marcin Hakiel nazywa ale nie wiem czy na pewno i czy tak się pisze), Puzon a ty jak byś miał okazje to byś nie spróbował wymacać Kasie ?? w końcu ona jest całkiem niczego sobie a Kuba ty i ja to faceci więc taki nasz los że zwracamy uwagę na dziewczyny druga sprawa że Kuba dobrze się zna z Kasią C. prywatnie. Program udany jednak nie jest to co kiedyś teraz program ma większy nacisk na satyrę i humor niż konkretną rozmowę

Dani86 napisał(a):
Puzon a ty jak byś miał okazje to byś nie spróbował wymacać Kasie ??

Co jak co, ale jakby była okazja to bez wachania Smile, myśle, że tu jesteśmy zgodni Smile

Puzon napisał(a):

Dani86 napisał(a):
Puzon a ty jak byś miał okazje to byś nie spróbował wymacać Kasie ??

Co jak co, ale jakby była okazja to bez wachania Smile, myśle, że tu jesteśmy zgodni Smile

ale z nas zbokiBig Grin a tak poważnie to zajrzyjcie na http://www.kuba.onet.pl są tam niepublikowane materiały które nie trafiły na antenę niektóre porażają

Zboki bozee !ja bym jej nie wymacała,dajcie spokój cycki jak kazde inne nie ma sie nad czym rozwodzić Toungue Mysle ze byky znacznie ciekawsze aspekty ;]
Buziaka z Senyszyn nic nie pobije Toungue
Stron: 1 2
Przekierowanie