Antyforum

Pełna wersja: Pełne obroty - Katowice
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Od 18.00 podkręcamy tempo i wskakujemy na PEŁNE OBROTY!!!

PEŁNE OBROTY to Twój przewodnik po miejskiej dżungli, gdzie zdarzają się sytuacje niezwykłe, tajemnicze i nieprzewidywalne. Za ostrą jazdę odpowiedzialny jest Mariusz Smolarek. Silniki ryczą w rytm najbardziej spalinowego zestawienia utworów muzycznych pod słońcem, czyli TurboTopu. Głosujcie! W kolejny piątek Smolo znowu zaspypie niektórych z Was nagrodami: płytami CD& DVD i czarnymi kubkami ANTYRADIA.

PEŁNYMI OBROTAMI zarządza Mariusz Smolarek! Mailujcie do niego, pisząc na adres: smolo@antyradio.pl

źródło: http://www.antyradio.pl/
Clap I po fiacie...

Świetny konkurs z tym mundialem na antenie katowickiego AntyRadia Wink Czekam na focie Wink
Noo! facet odważny nie ma co. Ale w sumie jesli te auto juz sie nie nadawało do niczego,nikt by go nie kupił ani nic no to co mu zalezało Toungue Ale i tak odważny ;-)
A jaki szczesliwy byl!
Ja zawsze mialam ochote cos tak popsuc :]
Widziałaś to?
możecie mnie wtajemniczyć? Jak podawali wyniki konkursu nie miałem możliwości słuchania AR. Co facet ma zrobić z fiatem>
Miał zrobić z fiatem. Dokładnie jakies 7 punktów,sam je zresztą wymysli.Miedzy innymi zbic reflektory,podziurawić siedzenia,wgnieśc drzwi,pomalowac i porysowac auto napisem Antyradio,wgnieść dach i te pe.

Darka napisał(a):
Widziałaś to?

Nie, ale bylo slychac...poza tym kazdy bylby szczesliwy jakby 4 bilety na mundial zdobyl :]

Wiesz co szczerze mówiac ja bym taka szczesliwa znowu nie była Toungue Mi to generalnie wisi. w tv wiecej zobacze Toungue

Darka napisał(a):
Wiesz co szczerze mówiac ja bym taka szczesliwa znowu nie była Toungue Mi to generalnie wisi. w tv wiecej zobacze Toungue

Oj bylabys- 400 euro piechota nie chodzi, zawsze mozna sprzedac :]

Stron: 1 2
Przekierowanie