Antyforum

Pełna wersja: Forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

krs lysy komo napisał(a):
ok! to ja jeszcze z calkiej innej strony zagadne(jako buntownik od urodzenia): to mam pytanie do wszystkich forumowiczow:czy moderaor,diabel,belzebob,czy inna persona,ktora oficjalnie przyznaje sie,ze juz nic nie ma wspolnego z Antyradiem,ze juz to forum ja nie interesuje,albo z przyczyn osobistych nie ma na nie czasu,moze mnie upominac ,ze sie nie pisze sie post pod postem(bo wyglada jakbym tylko sam tam pisal,O IRONIO!),ze nie wrzuca sie fotek tu i owdzie,ze pisze nie na temat,ze wale offtopy itp itd?????????????????????????????????????????????????

Jesteś już dużym chłopcem i myślę, że nie potrzebujesz "pasa", żeby wiedzieć jak nie śmiecić, hm?

Moderator nie jest od tego, żeby inni mogli sobie folgować.

Cytat:

moniulek666 napisał(a):
Ironia losu... a co tak właściwie nam da to, że zmienimy nazwę? To tak jak zmienić nazwisko - osobowość jest ciągle ta sama.

Fajna wypowiedz..Smile

pozdrawiam...

Takie są faktySmile fenk you za uznanie.

No widzę, że teraz zacznie nam się debata na temat obowiązki moderatora, adminów i co jeszcze...?
Jest nawet takie powiedzenie "Co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie"Toungue
Może lepiej się skupić na tym spotkaniu bo to chyba sprawa nie cierpiąca zwłoki i kiedy już złożymy te topory, miecze czy cuś to warto by było wypić za te 3 lata...

Krs, skoro tak bardzo nie leży Ci formuła AntyPortalu, to czemu ciągle jesteś tu, a nie u antyfanów? Z tego co czytałem oni są ucieleśnieniem Twojego ideału.
Większość z nas miała kiedyś jakąś styczność z AR, jednym przeszło innym wręcz odwrotnie. Sam już prawie go nie słucham bo... do 16 mnie nie ma, wiec nie mam możliwości, Ziętarskich już nie lubię, u Jaha jest nawet fajnie, ale różne rzeczy w tym czasie robię, w AOA z rzadka można kogoś usłyszeć, a potem to już tylko Makak. A w łykend? Lorocha nigdy nie lubiłem słuchać, więc też zostaje głównie TurboTop jeśli jestem dysponowany. Więc jakby nie było, dyskutować o audycjach nie ma jak, a że udzielają się osoby nijak niezwiązane z AR to dobrze, czemu mielibyśmy się ograniczać?
Co do loga proponuję zmienić "wirtualną strefę słuchaczy AR" na coś w stylu "niezależny portal muzyczny" i po sprawie.

Ps. większość ZAŁOŻYCIELI AntyPortalu odeszła jeszcze zanim się tu pojawiłem (a trochę już minęło od tego czasu) więc nie widzę sensu w zwalaniu winy na obecne kierownictwo za wygaśnięcie idei towarzyszącej ich poprzednikom.

Bartuc napisał(a):
Krs, skoro tak bardzo nie leży Ci formuła AntyPortalu, to czemu ciągle jesteś tu, a nie u antyfanów? Z tego co czytałem oni są ucieleśnieniem Twojego ideału.

No toś stary teraz j***** aż żal komentować.
Po tekście że forum umiera odezwało się dwóch "prowadzących" co to wogóle i tak mają w dupie forum, tylko sam portal. Więc sie pytam po ch** tu forum? Fakt jest faktem, że bywały momenty świetne (uwielbiałem konwersacje na temat EMO). Ale od jakiegoś czasu (przed rzuceniem tekstu o umieraniu) na forum ludzi było w porywach tylu ilu "policjantów może odkręcać żarówke". Jak nie ma ludzi, nikt nie ma czasu a grono aktywnych jest bliskie zeru to taka sprawa umiera po prostu śmiercią naturalną.

P.S. Biedni studenci co to czasu nie mają albowiem oni zaznają jeszcze większego braku czasu idąc do ambitnej roboty Toungue

//bardzo proszę o większą kulturę języka
edit: cinnamon girl

Bartuc napisał(a):
Krs, skoro tak bardzo nie leży Ci formuła AntyPortalu, to czemu ciągle jesteś tu, a nie u antyfanów? Z tego co czytałem oni są ucieleśnieniem Twojego idealu

no niezle pojechales!!!....nawet nie wiem co Ci odpisac? , jakbys sluchal AR i audycji ALL INCLUSIVE,z wakacji to bys wiedzial,ze nie lubie stolic i paru innych rzeczy,ale skoro nie jestes sluchaczem AR ,nie mam Ci nic wiecej do powiedzenia

//proszę o trzymanie się zasad cytowania wypowiedzi by tekst cytującego nie zlewał się ze słowami cytowanego
edit: cinnamon girl

Ej możecie skończyć?
bo z obu stron żal tego czytać, skaczecie sobie do gardeł jakby to nie wiadomo jaka sprawa była. (wiem wiem.. wazna, ale mimo wszystko...)
Może skończmy te jałowe dyskusje, udzielajmy się tu, rozmawiajmy na ciekawe tematy, które niekoniecznie ar muszą dotyczyć, tak jak to było zawsze,generalnie have a fun, a przestańmy sami sobie robić niepotrzebne ciśnienie...
nie chce mi się roztrząsać kazdej z racji, bo każdy ją ma na swój sposób, uważam, że to nie ma sensu. wprowadzanie dzikich kłótni i zniechęcanie się nawzajem raczej nie pomoże. i nie pytajcie co pomożee i w ogóle. dajcie nam czas, co? nawet jesli mieliśmy go w ch****, to chyba potrzebujemy więcej amen.
Ja mam fun jak se walne browara. Ciśnienie musi być bo inaczej nie ma zmian!
I nie traktowałbym tej dyskusji jako jakiś atak tylko będąc na tym forum od początku mam prawo zwracać uwage że jest źle. A skoro odzew jest dosyć spory to nawet jestem pewien, że mam racje. Ja i tak se tu bede zaglądał i uskuteczniał bazgranie obojętne czy to ma być atak czy inna gadka.
To, że jest źle to każdy widzi... i nie trzeba o tym pisać w xxx kolejnych postach. Skoro jesteśmy wszyscy (redakcja, admini i zwykli userzy) częścia tego forum to do jasnej ciasnej trza coś konkretnego zrobić... !

Bartuc napisał(a):

Co do loga proponuję zmienić "wirtualną strefę słuchaczy AR" na coś w stylu "niezależny portal muzyczny" i po sprawie.

Jesteś w młodej redakcji niby no to chyba wiesz, że obrzucanie się błotem to nie sposób na rozwiązanie problemu...:/

Co do loga to faktycznie wystarczy nam poprostu AntyPortal bez żadnego sugerowania czy jesteśmy, czy nie jesteśmy fanami AR bo to osobista sprawa każdego z nas.

PS. Temat dotyczy forum, a nie "co mi się podoba w AR, a co nie".

Co do pomysłów dotyczących naszego forum to powinno ono zostać, lecz moim zdaniem należy uprościć cały ten schemat działów do najważniejszych i niepotrzebnie się nie rozdrabniać. Co do AR to chyba niepotrzebnie jest każdy dział osobno dla każdej audycji, wystarczyłoby poprostu np: opinie o Anty Radiu, opinie o audycjach, jakieś ciekawostki typu AntyFest i tyle. Warto natomiast trochę rozbudować część dotyczącą naszego portalu, koncertów pod naszym patronatem, zespołów wartych promowania itp, a cała reszta czyli muzyka i hyde park do Offtopicu i git.
To tak po krótce moje propozycje. Smile

moniulek666 napisał(a):
Co do pomysłów dotyczących naszego forum to powinno ono zostać, lecz moim zdaniem należy uprościć cały ten schemat działów do najważniejszych i niepotrzebnie się nie rozdrabniać. Co do AR to chyba niepotrzebnie jest każdy dział osobno dla każdej audycji, wystarczyłoby poprostu np: opinie o Anty Radiu, opinie o audycjach, jakieś ciekawostki typu AntyFest i tyle. Warto natomiast trochę rozbudować część dotyczącą naszego portalu, koncertów pod naszym patronatem, zespołów wartych promowania itp, a cała reszta czyli muzyka i hyde park do Offtopicu i git.
To tak pokrótce moje propozycje. Smile

I to jest konkret! Weźmiemy to pod uwagę :]

Mimo, że nasz statek tonie to mamy jeszcze szansę! Nie wywieszajmy białej flagi...
Z góry prośba do wszystkich, którym pozostały jeszcze jakieś chęci: zapodajcie pomysłami bo warto każdy przemyślećBig Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Przekierowanie