Antyforum

Pełna wersja: Forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zastanawiam się, jak zachęcić userów do wypowiadania się na tym forum...
Ma ktoś jakieś pomysły?
A może jeden pomysł?? Ludzie tu wionie nudą...
Mało kto coś napisze! Ja nie wiem, boją się, czy co?? Widzę, ze są tutaj uzytkownicy, którzy na portalu bywają każdego dnia...jednak nie pozostawiają po sobie ani śladu...
Smutne to...kurde...klawiatura nie gryzie a myślenie nie boli...
Wydaje mi się, że nie chodzi o to, że ktoś się boi. Po prostu czasem coś się czyta, ale nie ma się potrzeby odpowiedzenia na to. Bezsensem byłoby nabijanie postów tylko dla ich liczby.
Ludzie bo jest nas mało jak na forum jest 500 ludzi to każdy ma inne poglądy inny zespół lubi i można podyskutować, co do nabijania liczby postów to się zgodzę z drugiej strony nie prowadzimy żadnego rankingu pod względem liczby postów więc czy ktoś ma 3 czy 300 jaka to różnica grunt żeby były treściwe, kolejna sprawa dość przykra to fakt, że nasze społeczeństwo a szczególnie ludzie młodzi cofa sie nie wierzycie??  idźcie do pierwszej lepszej szkoły średniej wybierzcie przypadkowego kolesia i spytajcie jaki ostatnio film widział w kinie, jaką książkę przeczytał, czy widział kiedyś sztukę teatralną??

prawda jest taka film ściągnął z sieci co najgorsze to był to film akcji typu “powrót batmana 9”, książka ehm.. a komiks też sie liczy? Teatr  już wiem mama tam kupuje warzywa a może targ nie pamiętam...

dlatego ludzie nie chcą pisać wielu po prostu nie ma o czym pisać ich rozwój muzyczny kończy się na polifonii w komórce

nie jest to prawda o każdym jednak większości, aktualnie nie ma autorytetów a media takich pajaców jak Wojtek w nakreślają na jakiś mentorów wszędzie sie go zaprasza pozawala wygłosić demagogie,  przez co tworzy sie z patologi swoisty patriotyzm, aktualnie ludzie ślepo ufają media jak tak w TV powiedzieli to tak musi być, co też jest chyba pozostałością po komunie, swoista żelazna kurtyna, teraz są inne czasy ale dobrze wiemy że bracia k będą rządzić za pomocą siły i agresji utrzymując społeczeństwo w ciągłym strachu, Kuba Wojewódzki porównał Jarka i Lecha do Raula i Fidela. Aktualnie wszyscy sie śmieją i mają dobry ubaw ale jak się coś nie zmieni to będziemy mieć kraj totalitarny

ale sie rozpędziłem idę spać ale tak to jest jak się leci od młodzieży przez patologie to nie da sie nie zatrzymać na politykach rządzących.

Reasumując ludzie ni piszą bo pusto w głowie to też pusto w postach. Podkreślam fakt że zdaje sobie sprawę ze są jednostki które myślą ale nie są nawet mniejszością są wręcz ewenementem w tym chorym społeczeństwie.
Powialo pesymizmem...ale czesciowo masz racje...wiec w tym temacie polemizowac nie bede
Jesli cos jeszcze moge dodac, to z mojej obserwacji innych for internetowych na ktorych sie udzielam to ogolnie zycie na poczatku roku szkolnego/akademickiego troche zamiera...moze to taki przejsciowy "kryzys"
No i inna sprawa ze przydalaby sie lepsza reklama Antyportalu...
najlepsza to chyba koncert wiecie może coś się uda zorganizować aktualnie jest krucho z kasą ale jestem w stałym kontakcie z paroma managerami znanych zespołów więc jakąś gwiazdę i paru z z listy lansowanych

jak myślicie koncert to dobra promocja tylko jaka muzyka ciężka metal czy coś lekkiego typu pun??
lepiej cos lekkiego- bardziej komercyjnego, ze sie tak wyraze. Na ciezkie granie zjawi sie pare osob, moze nawet jakis zamkniety krag Wink na cos lzejszego zjawi sie wiecej ludzi- moze nawet czesc z przypadku...w kazdym razie im wiecej luda, tym wieksze szanse, ze ktos trafi na portal.

to mowilam ja technik organizacji reklamy Toungue

btw z pomyslow niskobudzetowych to moze jakies wlepki :>?
"lepiej cos lekkiego- bardziej komercyjnego" - ??. Moze jakas propozycja bo jakoś nie potrafię sobie narazie wyobrazić co by to miało być. Dla jednych no Ozzy to już czad nie do wytrzymania a drugi sobie go do snu zapuszcza Toungue
Bro' teraz tu bedziesz sie mnie czepial i za slowka lapal Toungue? Jak nie wiesz co jestr lzejsze to stwoz moze jakis nowy topic nowa ankietke Big Grin moze wyjdzie z tego cos ciekawego Toungue
Nic sie nie czepiam. Tylko zastanawiałem się też nad tekstem "...-bardziej komercyjnego" Big Grin Ale olać to bo znowu mi tu zaczniesz marudzić o słówkach. Z drugiej strony patrząć na ceny bieltów na koncerty to nie są aż tak wygórowane, dużo zespołów gra za zwrot kosztów nawet tych takich "bardziej komercyjnych". Na koncertach zawsze jest git obojętne czy to lekkie czy cięższe.
Ja proponuje gdzieś dodać wątek, o tej akcji AR z tym niegrzecznym dzieckiem etery i zapłodnieniem in vitro bo nie ma zdaje sie.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Przekierowanie