Antyforum

Pełna wersja: 29.05 Juwenalia Bytom: Jumanji, Fly Horse Carnal, Heartsgarage, Division By Zero, KSU
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dziś o 15:00 rozpoczyna się ostatnia impreza w ramach tegorocznych Juwenaliów Bytomskich. Na muszli w Parku Miejskim odbędzie się najgłośniejszy z całego tygodnia koncertów. Zabawa potrwa do 23:00.

O 15:00 na rozruch zaplanowano kilka konkursów. Kwadrans przed szesnastą na scenie pojawi się prezydent Piotr Koj, który wręczy studentom klucze do miasta. Po tym wkroczy zespół Jumanji, rozpoczynający siedem godzin głośnego grania. Następni będą: Fly Horse Carnal, Heartsgarage, Division By Zero. O 21:40 na scenę wyjdzie gwiazda wieczoru, legendarne KSU.

Więcej informacji na stronie http://www.juwenalia.bytom.pl
Miałam przeczucie, że stanie się tak samo, jak kilka lat temu, tzn. ktoś z okolicznych mieszkańców zadzwoni gdzie trzeba i po 22:00 zabawa się skończy.
KSU skończyło punktualnie 22:15, jakby dłużej grali, policja już stała w pogotowiu. Szkoda, bo "basista w zastępstwie" co utwór radził sobie lepiej. Na zakończenie napiszę, że zaczęli po 21:00 Smile

tyna1982 napisał(a):
Miałam przeczucie, że stanie się tak samo, jak kilka lat temu, tzn. ktoś z okolicznych mieszkańców zadzwoni gdzie trzeba i po 22:00 zabawa się skończy.
KSU skończyło punktualnie 22:15, jakby dłużej grali, policja już stała w pogotowiu. Szkoda, bo "basista w zastępstwie" co utwór radził sobie lepiej. Na zakończenie napiszę, że zaczęli po 21:00 Smile

No więc i ja sie wypowiem. Było naprawdę ciekawie. Heartsgarage dali rade! Carnal i charyzma wokalisty - zajebioza. Nie znałem kapelki Division by zero i byłem pozytywnie zaskoczony! No i KSU. Tutaj nie ma co pisać bo do dzisiaj umieram po zabawie w młynie. Chyba już za stary jestem na takich ruch. Miał być bis ale jak prowadzący sam powiedział "nie da rady bo na tyle tylko dostaliśy pozwolenie" i tak jak Tyna1982 pisze koncert skończył się punktualnie. Szkoda :/

P.S. Jedyna rzecz która mnie wkurwiała - straż miejska w cywilnym, nieoznakowanym srebrnym vanie która jeździła po alejkach parku. Normalnie sie człowiek spokojnie piwa nie mógł napić

Jeszcze chwila i będziemy mieć godzinę policyjną.
Dobrze, że w pobliżu lotniska na muchowcu nikt nie mieszka to można robić imprezy prawie do 2 w nocy.
Czyli Juwenaliowanie powoli się kończy...
Juwenalia się kończą, zaczynają się dni miast! Big Grin
Nie, kurde - zaczyna się sesja... :/
Przekierowanie