Antyforum

Pełna wersja: Pearl Jam
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Kocham, lubię, szanuję, cenię itd, itp ...

Niestety nie odwiedziłam ich u naszych sąsiadów. Plotki nie plotki ... ale szukam teraz u was potwierdzenia. Podobno na jednym z koncertów TEJ trasy koncertowej, Stone Gossard oświadczył, że w 2007 roku maja zamiar odwiedzić Szkocję, Polskę, Atlantę i Seattle ...
Jak widać w newsach - wszystko się potwierdziło - i chwała bogu :] czerwiec 2007, środa, 13stego, stadion śląski - Chorzów :] teraz tylko czekać na dalsze, dokładniejsze info :]
no i zajefajnie, napewno pojade, szykuje sie stadionowy rok, genesis i pearl jam, a moze jeszcze by tak stonesi??!!.....Smile
stonsi nie wiem... ale red hot chili peppers ma grac ten na stadionie śląskim w chorzowie w 2007 roku... takie info wczoraj dało antyradio 10 minut przez informacja o koncercie pearl jamSmile
mam nadzieje że dożyje koncertu Pearl Jam!!! Smile
pozdrawiam
i do zobaczenia !! Big Grin
jak tak dalej pójdzie, to chyba bede musiał wziąźć kredyt na te wszystkie bilety <hahaha>
ja byłabym wdzięczna za info ile będzie kosztował, bo to przy całej mojej do nich miłości także istotneWink
ale sądzę, ze jeszcze nikt nie wie dokładnie
o cenach jeszcze nic nie mówią.. dla mnie cena nieistotna .... chocbym z kazdej wypłaty miala po 100 zl odkladac do czerwca to odloze cholera!Smile
już się nie moge doczekać 13.06!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to na pewno nie będzie pechowa trzynastka (oczywiście wyłączając linkin park:zygi)
piszcie jeżeli jedziecie na koncert z Poznania
można by już  w pociągu wprawić się w dobry humorRotfl
Przekierowanie