Antyforum

Pełna wersja: Prawdomówność
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Codzienna, ostra, szybka, aktualna, konkretna
i bezkompromisowa rozmowa Piotra Gembarowskiego
z czołowymi postaciami polskiej sceny politycznej.

kontakt bezpośredni: prawdomownosc@antyradio.pl
Powiem szczerze... nie przepadam za tą audycją... powód - mam już dość polityki. Antyradio ma być moją odskocznią od szarej zaplutej rzeczywistości... a Pawdomówność ściąga mnie do realnego świata...
Ja kocham jak Pan Piotr wchodzi na antene i zaczyna:
dziś nie będzie prawdomóności ponieważ zaproszony nie dojechał/odwołał normalnie jestem szczęśliwy koleś nie bedzie nigdy kinem ani makakiem którzy świetnie rozmawiają z gość mi no i Kasprol (sorka że od razu nie napisałem)

Ta trojka powyżej już od dawna robi to co robi a to że nadal są na antenie potwierdza fakt że są naprawdę najlepsi. Natomiast P.G. ani mi na rockmena nie wygląda ani na fajnego gościa tylko na karierowicza po prostu drażni mnie on i tyle co do audycji to mam naprawdę silne przekonanie że jak by z tymi politykami rozmawiał np. Kuba Wojewódzki bądź Michał Figurski a nawet Michał Koterski była by lepsza ciekawsza zabawniejsza normalnie cacy. Na razie jestem na nie nie lubię gostka nie lubię polityki nie lubię audycji
Ten Pan dziennikarz z pewnościa odpowiedział by coś w stylu że on nie jest showmanem tylko zajmuje się profesjonalnie politykąWink
Całkowicie popieram dlatego nie słucham.
Przekierowanie