Antyforum

Pełna wersja: K2 na koncertach...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Tylko raz miałem PRZYJEMNOŚĆ słuchać i oglądać K2 na koncercie..... MAGIA ROCKA 2006  Ciekawe brzmienie, bas ala Korn no i dość oryginalny sposób bycia na scenie... Całość oceniłem na 5 !!! Zapraszam do lektury relacji z Magii Rocka i czekam na Wasze opinie....

niestety minalem koncert... na magii ale z tego co czytalem i slyszalem to bardzo polecam... w sumie metal hammer w 2002 uznal ich koncert za koncert roku Big Grin a to ejst cos Smile
widzialem pare filmikow z koncertow, mozna je pobrac ze strony oficlajen jednego z muzykow Smile ciekawa kapelka Smile
ooo tak ;] zdecydowanie sa zajebisci ;] mialam okazje byc na ich koncercie i zrobili na mnie wrazenie [; poza koncertami to na prawde fajni kolesie - mozna z nimi pogadac, pograc w pilkarzyki itp Big Grin pozdro dla zepsolu! :*;] czekam, az znowu przyjada Big Grin
eee.. no coś mi się obiło o uszy, trzeba się nardziej zainteresować skoro takie to fajne Toungue
fajne
ja ich pamiętam jeszcze z czasów kiedy nie było nawet pomysłu na AP a AR nie istniało w eterze tak tak
szczerze oceniam ich bardzo wysoko nie tylko za to jak grają ale i jacy są naprawdę spoko kolesie
K2 jest świetne!
Miałęm okazje być na ich koncercie w Będzinie i to była świetna zabawa Big Grin
Ta genialne koncert w Pszczynie, spotkania przy ich muzyce przywołuja wspomnienia... Splash2
bardzo dobre koncerty Smile
Przekierowanie