Antyforum

Pełna wersja: Heavy Weather na koncertach...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dla mnie HW to rewelacja !!! Byłem na 2 koncertach tej grupy... Ich muzyka to totalny czad i odjazd... Polecam !!!
powiem tyle ze jest sporo okazji gdyz troche koncertow teraz maja Smile

...
Przyznać trzeba że grają naprawdę nieźle. Po ich pierwszym koncercie (nie mając wcześniej styczności z ich twórczością) naprawdę przypadli mi do gustu i mogą dopisać mnie do listy swoich fanów (bardzo początkujacych). Big Grin
ANTYPORTAL FEST vol.1

Jak zwykle.... czyli REWELACYJNIE !!! zagrany koncert... To już mój trzeci raz.... Zajebista muza... Lubie takie rytmy....
Nie mam pytań. Tak bardzo mi się podobało, że nie zraziłem się nawet tym że byłem jedynym fighterem na parkiecie. Big Grin Grają totalnie Z A J E B I Ś C I E. Miły i jego Jean Beam rulz. xD
Muzyka stylizowana na stoner, southern rock - świetny klimat, polecam z polskich zespołów w takich klimatach Corruption i Guess Why. BTW polecam wywiad na łamach heavymusic.pl z zespołem.
Pierwszy raz miałem być na ich koncercie podczas zeszłorocznej Magii Rocka, ale się spóźniłem Mad Potem jednak 2 razy byli w moim mieście i obu koncertów już nie przegapiłem. Chłopaki świetnie grają! W najbliższym czasie przede mną kolejne 2 ich koncerty.
szkoda ze teraz ucichli chyba dalej szukaja tego gitarzystyToungue
Przekierowanie