Antyforum

Pełna wersja: Digger na koncertach
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Byłeś na koncercie diggera? Opisz swoje wrażenia.
ANTYPORTAL FEST vol.1

Rewelacja !!!

Pierwszy raz słyszałem DIGGERa na koncercie... Powiem jedno.... Kopią tyłek równo !!! Polecam płyty DIGGERa polecam zespół na koncerty... Zajebista muza (numetal) + dwa wokale ala Philip Anselmo... Power prosto z elektrowni ATOMOWEJ !!!

P O L E C A M !!!
Muza po prostu przejebana, każdy kto był na AntyPortal Feście wie o co chodzi.

P.S. Digger był jedyną kapelą (z tego co pamiętam), którą publiczność poprosiła o bis.
Popieram.Digger naprawdę daje czadu.W połączeniu z Inkhatą dają niesamowite koncerty!!!
no ale z inkatha juz nie pogra ( w sumei to caly czas gra... wiec (sic) ) wyjasnie: 2 czlonkow Digerra tworzylo niegdys inkathe Smile
Wiem o tym. Parę koncertów mnie mineło,ale Digger też miał małą przerwę(studia czy praca jednego z członków).A Ich koncerty to pamiętam tylko z tych pszowskichSmile
uuu Digger daje czadu, kopie że aż boli ale chce sie jeszcze Big Grin masochistyczne Big Grin muza świetna ruch sceniczny no i kontakt z publika ma to co powinien miec dobry zespol Big Grin
no i zapraszam do ogladania fot, jak sie pojawia tylko Smile
zagrali na tegorocznym "Around The Rock" Big Grin
chociaż już pod koniec sił brakowało, chciało się jeszcze Big Grin

czekam na kolejne koncerty Smile
Digger to świetna kapela!!! Z niecierpliwością czekamy na nową płytę!!!
Przekierowanie