Antyforum

Pełna wersja: :]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chciałam tylko podziękowac za stworzenie tego forum, a nie wiedziałam gdzie to zrobić.
Mozna to skasowac :]
Ależ nie ma za co Toungue i ja bym zostawił ten temat :] Przynajmniej będze mi się fajnie pisało portal Big Grin
czy są tu jakieś banery :?: :?:
To może inni wdzięczni (żeby nie było że niewdzięczni czy cuś) też się ładnie tu odliczą Wink No i wtedy będziecie wiedzieli dla kogo to jest Big Grin

Anyway, dobrą robotę Panowie robicie!
Ku chwale ROCKA! I wszystkiego co ANTY... :']
rekami i nogami i wszystkim co mam Big Grin podpisuje sie pod slowami fantasmagoria i delein ;D
wielkie dzieki!!!! Clap
Nie widziałam tego tematu, ale teraz widzę, wiec mogę się wpisać. Moim zdaniem portal  (na razie forum) jest bardzo fajny i bardzo dobrze, że go robicie Wink Dzięki Big Grin jedyny minus, to to, że na razie jest tu trochę mało ludzi, ale myślę, że jak sie rozreklamujemy, to bedzie nas więcej Wink
Stopniowo ludzi pewnie bedzie przybywac,a wiadomo to nie jest radio ogólnopolskie,wiec i ludzi mniej. A poza tym lepiej mniej a fajnych Toungue

Darka napisał(a):
A poza tym lepiej mniej a fajnych Toungue

Dokladnie!!! jestem tego samego zdania!!!! mniej ale za to fajnych Wink)

mckasior napisał(a):

Darka napisał(a):

Moim skromnym zdaniem tu juz jest masa fajnych ludzi :]

Delein napisał(a):

mckasior napisał(a):

Darka napisał(a):

Moim skromnym zdaniem tu juz jest masa fajnych ludzi :]

masa?? dla mnie 300 to byłoby fajnie, ale ciagle mało (wiadomo w założeniu 60% userów pisze tak jak teraz non stop i sensownie to o wasSpoko ) ale jak w końcu pójdzie nowy portal i cała kampania reklamowa jaka ma byc to licze, że przy waszej pomocy stworzymy ostatni bastion prawdziwych rockowych klimatów i idei

Stron: 1 2 3
Przekierowanie