Antyforum

Pełna wersja: Tool- 10,000 Days
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dla mnie płyta jak najbardziej Toolowa, chłopaki po 5 latach przerwy dali z siebie wszystko . Singiel "Vicarious" na początku brzmiał mi podobnie do "Schizma", ale teraz jest niepowtarzalnym, osobnym kawałkiem. No i "The Pot" wpada w ucho, aż miło :]
Ale to jest właśnie Tool - go trzeba troche posluchać poczuc oswoić się z nim, a dopiero potem może zacząć się podobać. ktos, kto po pierwsym usłyszeniu sie zachwyca to albo zagorzały fan, który łapie w lot klimat albo dziwak, który po 2 i 3 razie stwierdzi że wcale takie fajne nie było, ja praktycznie co dzień slucham jakiegoś kawalka z nowej płytki i z kazdym odtworzeniem jest lepiej. Polecam
Delein - "the pot" dla mnie także bomba :'] Naprawdę świetny utwór...
Dobry Tool nie jest zły Big Grin

fantasmagoria napisał(a):
Delein - "the pot" dla mnie także bomba :'] Naprawdę świetny utwór...
Dobry Tool nie jest zły Big Grin

a teraz jeszcze 140 zl i mozna smigac na koncert do spodka :]

Kutwa właśnie to jest największy problem :/
Eh... na razie nie kupowałam, chyba poczekam i spróbuje bilecik wygrać w jakimś antyradiowym konkursie Big Grin Ale znając moje szczęscie, to... :]
Rozumiem, że Tool i w ogóle, należy się chłopakom, ale... aż 135zeta...? Massakra.

Jak ktoś ma nadmiar biletów i chce się podzielić z małą, biedną antyfanką, która chce iść na koncert to... Smile
Powiem tak ja wole odzałować 3 czasem 4 koncerty lokalnych kapel, ktore zawsze liczą sobie coś okolo 30zł i iść na prawdziwy koncert taki jak np. tool w spodku - to jest przeżycie widowisko i wyższe emocje ale rozumiem tych, co niestety nie mają kasy i życze wam byscie zdobyli bilety, ja sam zakupie i nie bede zabieral miejsca tym, co bardziej potrzebuja, a tak poważnie licze, że znajdzie się tu relacja z koncertu jak na razie czekamy, ale jedno jest pewne ... jest warto czekać, płyta nam pokazala, że warto czekać
Nie no jeśli gra np. Coma albo Hunter jak ostatnio w MegaClubie to jestem w stanie wydać te jakieś 2dyszki, bo przeważnie tyle kosztuje :'] Ale czasem naprawde żal serce ściska jak za jakiś koncert tutejsza kapela bierze tyle kasy :/ No ale cóż, shit happens...
Tak, no ja ciągle pod ogromnym wrażeniem płytki Guitar
Ale na bilet poczekam Smile
Ja jedynie co, to ostatnio 12 zl wydalam na Happysada...a teraz oszczedzam, mam juz 25 zl i moze na Dzien Dziecka cos rodzice zrzuca Big Grin
Oszczędności... brr :/ Coś o tym wiem! A gdzie jeszcze wakacje...? Ja odkładam pieniążki już na czerwiec na wypad w Beskidy, a później to tylko oszczędzanie na Bieszczady na lato...
A jeśli chodzi o kaskę przed koncertem to najlepiej wziąć gitarkę i bębenek... i kilka osób które lepiej lub gorzej śpiewają i... kasa murowana Big Grin
Planuje tak zarobić na HunterFest :] hehe na Woodstock na szczęście aż tyle nie potrzeba Big Grin Ale nie wiem czy się zjawie w tym roku...

Mały offtop tu robimy, ale kasa to na koncerty podstawa, so... jakieś usprawiedliwienie jest :"]
Postrafiam tfuskafkowo Toungue

fantasmagoria napisał(a):
Oszczędności... brr :/ Coś o tym wiem! A gdzie jeszcze wakacje...? Ja odkładam pieniążki już na czerwiec na wypad w Beskidy, a później to tylko oszczędzanie na Bieszczady na lato...
A jeśli chodzi o kaskę przed koncertem to najlepiej wziąć gitarkę i bębenek... i kilka osób które lepiej lub gorzej śpiewają i... kasa murowana Big Grin
Planuje tak zarobić na HunterFest :] hehe na Woodstock na szczęście aż tyle nie potrzeba Big Grin Ale nie wiem czy się zjawie w tym roku...

Mały offtop tu robimy, ale kasa to na koncerty podstawa, so... jakieś usprawiedliwienie jest :"]
Postrafiam tfuskafkowo Toungue

O tak, z moim spiewem to bym fortune zarobila Big Grin

A tak wracajac to Toola, to jestem ciekawa, czy kolejna plyte znowu wydadza z 5-letnia przerwa...

Stron: 1 2 3
Przekierowanie