Antyforum

Pełna wersja: Jason Newsted
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chcialbym poruszyc taki temat! Czy uwazacie ze Newsted dobrze zrobil odchodzac z Metallicy? Oraz czy podoba Wam sie to co robi teraz i czy pasuje do aktualnego zespolu? POZDRO!!!! Piszcie !!!!Ninja
Moim zdaniem bardzo dobrze zrobil ze odszed a wlasciwie Metallica zrobila to poniekad za niego. Na miejscu Blacky-ego spisuje sie wysmienicie.
Lubiłam go, ale z tego co wiadomo raczej z panami z Mety nie było mu wesoło. Myślę, że dobrze zrobił, o ile on sam podjął taką decyzję (a coś mi się obiło o uszy, że został usunięty). Jason był dobry, niestety jego zastępca wypada jakoś blado ^^
Nie blado tylko nie pasuje do Metalki, przynajmniej tak mi sie wydaje. Rob jest zajedobrym basmanem ale bardzie mi pasowal do image S.T. niz klauna Larsa i spolki. No ale jast jak jest. Jason w Voivod ( co mnie cieszy ) Rob w Metce i zostalo tylko czekac na new album.
Masz rację, Robert nie pasuje. Wolałam go w zespole Ozzyego, tam nie wyglądał tak... cóż, dziwnie.
A ja bym wróciła Jasona do Metalliki.
Przekierowanie