Antyforum

Pełna wersja: Skórka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Proponowałabym jakąś ciemniejszą skórkę. Nie wiem, jak dla innych użytkowników, ale dla mnie ciemniejsze tło jest przejrzystsze :]
tez jestem za ciemna skorka Wink ten jasny jakos razi w oczy ;P
No tak - wszyscy jesteśmy za ciemną i w ogóle inną skórką Toungue Nawet ja (mimo, ze ta jest moja Toungue) ale trzeba to jakoś uśrednić - bo ta z *fora.pl jest np na mój monitor za ciemna Big Grin i widze tylko czarne tlo i bialy txt a to przesada w drugą stronę - jakaś dostępność też musi być Toungue. Jakby ktoś czuł się na siłach i chciał 'namalować' jakiś fajny layout to z chęcią przyjmę Toungue Szczegółnie, że póki nie naskrobię tego portalu porządnie, za grafikę się nawet nie zabieram Toungue
A mnie się podoba jak jest. To jest tylko forum czy coś jeszcze? Bo ja dalej czuje się troche obco..Wink

Darka napisał(a):
A mnie się podoba jak jest. To jest tylko forum czy coś jeszcze? Bo ja dalej czuje się troche obco..Wink

Będzie jeszcze portal, ale jest on w fazie(raczej końcowej) tworzenia.

hmmm z tą fazą końcową to różnie wygląda: bo jak czekamy na moje autorskie wypociny to to tak bardziej mniejsza połowa niż koniec Toungue Ale jak Masz GoRo na myśli ten obecny portal - to rzeczywiście :]

Chesster napisał(a):
No tak - wszyscy jesteśmy za ciemną i w ogóle inną skórką Toungue Nawet ja (mimo, ze ta jest moja Toungue) ale trzeba to jakoś uśrednić - bo ta z *fora.pl jest np na mój monitor za ciemna Big Grin i widze tylko czarne tlo i bialy txt a to przesada w drugą stronę - jakaś dostępność też musi być Toungue. Jakby ktoś czuł się na siłach i chciał 'namalować' jakiś fajny layout to z chęcią przyjmę Toungue Szczegółnie, że póki nie naskrobię tego portalu porządnie, za grafikę się nawet nie zabieram Toungue

Hm, ja moze i bym sie za cos takiego wziela, tylko nie znam zasad tworzenia layoutow dla forow, wiec jak tylko ktos mi wysle jakies instrukcje, to postaram sie cos zdzialac :] Skrobalam juz layouty na rozne blogi, czy stronki www, wiec jestem otwarta na propozycje.

o! i o to chodzi :] a layout nie tyko dla tego forum ale i dla portalu sie przyda, a nawet jesli zrobiłabyś tylko dla tego drugiego to zaadaptować coś takiego na potrzeby forum to raczej drobiazg Toungue ...ja tam zawsze szukam inspiracji u innych Toungue odpalam http://www.templatemonster.com/ i po godzinie czy dwoch zazwyczaj wiem co rysować Toungue ... zazwyczaj Toungue

Chesster napisał(a):
o! i o to chodzi :] a layout nie tyko dla tego forum ale i dla portalu sie przyda, a nawet jesli zrobiłabyś tylko dla tego drugiego to zaadaptować coś takiego na potrzeby forum do raczej drobiazg Toungue ...ja tam zawsze szukam inspiracji u innych Toungue odpalam http://www.templatemonster.com/ i po godzinie czy dwoch zazwyczaj wiem co rysować Toungue ... zazwyczaj Toungue

Oz w morde...dobra ta strona :]
To dajcie mi pare dni, az skoncze z tymi maturami, a potem sie za to wezme...nie obiecuje, ze cos z tego wyjdzie, ale bede probowac :]
Jak bede miala jakies watpliwosci, problemy, albo sie zirytuje przez mojego kompa, to napisze.

Przekierowanie