Antyforum

Pełna wersja: Wszystkiego naj....
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Truskawkowe buziaki urodzinowe z bitą śmietaną dla Pawła Lorocha Smile I dla jego Mamy też Wink
A co mi tam, drogie kobietki z racji że dzisiaj wasz dzionek życzę Wszystkiego Najlepszego hihihi @->- (to czerwony goździk Toungue)
Wszystkiego NAJ NAJ dla userek Antyportalu!!! Uśmiechu na twarzy.... miłości...
Dołączam się do życzeń ADM-a , wszystkiego naj dla kobitek Wink
A dziekuje, dziekuje Smile
Żeby takie dni byly codziennie..
streq : od goździków wole tulipany, najlepiej żólte, a od żółtych tulipanów wolę... ptasie mleczko ;-) yy.. kokosowe Toungue
ech, miłe Panie cóż dodać mogę - dodaję:
żebyście nam, Baby, zawsze kochane byłySmile ,
żeby każdy dzień zaczynał się od uśmiechu,
niech ta druga zawsze będzie tą grubszą, a rywalkom, żeby ... mchem obrosły Rotfl
auto niechaj się nie psuje, a pierwszeństwo nie wynika z jakichś głupich znaków, a z tego że to Wy jesteście najważniejsze,
bo jesteście! a ja już nic nie piszę tylko biegnę składać pokłony Wink
Merci, merci, merci very much! I tak ten dzień nie miałby sensu bez Was Smile
Buziaczki waniliowe z bakaliami, Panowie :*
Najlepszego tym ktore wiedza ze maja dzis swieto Big Grin
tam kwiatków nie daje Toungue cos slodkiego bym dal Big Grin
Dołączam się do życzeń. Wszystkiego co najlepsze, dla naszych wspaniałych Białogłowych. Smile
To ja sobie składam dziś życzenia, bo przecież nie mogę się przyznać publicznie, która to już wiosna... Wink
Może nie stu lat, bo to przegięcie, ale tak z 60 - za to pełnego czadu, a potem - smażenia się w dobrym towarzystwie Big Grin
"I've been places in my head
Behind me worse than what's ahead"
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Przekierowanie