Antyforum

Pełna wersja: Wszystkiego naj....
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Natka..... sto lat Wink
Szczęścia w życiu i prawdziwej miłości....

ADM
Wszystkiego najlepszego dla Niegrzecznego dziecka Antyradia Smile Sto lat Natka Smile
dziękuuuuuuje baaaardzo ;* nie spodziewałam się, że ktoś w ogóle będzie pamiętał ;P <rumieni się>
ADM z tą miłością chciałabym żeby się spełniło <ehh...> bo szczęście jako takie chyba mam ;D Poza tym jak wiadomo "w życiu jest jak z zapałkami - raz się kradnie raz się gubi " ;D thanx one more time :*

tyna1982 napisał(a):
Wszystkiego najlepszego dla Niegrzecznego dziecka Antyradia Smile Sto lat Natka Smile

ja już złożyłam...ale nie zaszkodzi jeszcze raz tak oficjalnie...
SmileSmileSmileczego tylko pragniesz i o czym tylko marzyszSmileSmileSmile:*:*:*:*:*<przytul>

Syćkiego najlepsiejsego Smile

Wszystkiego najlepszego równiez dla Michaela Balzary (Red Hot Chili Peppers) Piwo
Też dziś obchodzi swoje 45 urodziny Smile
hehe
Sto lat Sto lat... spełnienia.... i wytrrrrwałości życzę...
a miłość na wyciągnięciu ręki masz :> Big Grin
Duce: czy ty masz może jakiś problem?Toungue Rodzice Cie nie kochają albo coś..?Wink
Darka wiesz... tez mam jakies takie dziwne przeczucie,że nasz Duce potrzebuje odrobine czułości...
u mnie ma buzi(w policzek) i tuli.
a Ty Darka możesz z nim zaszaleć...-proszę bardzo,nie będe walczyc;]
Laugh
Nie dziekuję, ja tak tylko z czystej troski o jego zdrowie pytam..
Jak już go tuliłas itp to Ty sobie go weź. Nie chce używanego Toungue A poza tym on ptrzeca do Ciebie pije no zobacz! Nie no naprawde obejdzie się, życzę powodzenia Big Grin
uprzejmość uprzejmością,ale ja mam swojego...
zreszta nie potrafie być taka samolubna i nie chce go całego.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Przekierowanie