ludzka głupota potrafi boleć ale i śmieszyć jak ktoś zna jakieś śmieszne zdarzenia sprowokowane ewidentnym brakiem myślenia piszcie
(panowie mogą pominąć dalszą część postu)
ja dziś przeczytałem coś takiego:
<ziko> u nas jest laska ktora miała chomika. po jakims czasie wyskoczyla mu jakas chrostka pod brzuchem i ona nie wiedziala co ma zrobic i pomyslala ze to pryszcz i zaczela wyciskac. Chomik zakrecil oczkami i zdechl. poszla do weterynarza i okazalo sie ze to byl jego fiutek...;/
aż mnie zabolało biedne zwierzątko
Biedne zwierzątko

Współczuję też jej facetowi, jeżeli i jemu wyciska pryszcze między nogami to...

skąd sie ludziom takie rzeczy w głowie roją?! nie rozumiem... tak biedny chomik.... ale oprócz głupoty to to jeszcze jest nieznajomośc i ignorowanie przedmiotu w szkole-biologii

kiedyś czytałem o policjancie (polskim) który miał wysłać fałszywe pieniądze do ekspertyzy więc koleś poszedł na pocztę i nadał je przekazem
bądź, kolumbijski mafiozo chciał załatwić jakiś tam swoich wrogów i wysłał im paczkę z bombą najlepsze w tym to ze źle opłacił przesyłkę i wróciła do niego a co ten głupek zrobił? otwarł ją
IgNoble też sa ciekwe

, to dziewcze od chomika było nie wyedukowane. Ale tu mamy do czynienia z ludzmi wykształconymi i w naturalny sposób głupimi
W dziedzinie dietetyki nagrodę otrzymali Wasmia Al-Houty i Faten Al-Mussalam z Kuwejtu za publikację zatytułowaną (w wolnym tłumaczeniu) "Preferencje smakowe kuwejckich żuków gównożernych Scarabaeus cristatus". Czytelników, którzy chcieliby hodować szczęśliwe skarabeusze, informujemy, że przedkładają one odchody owcze nad wielbłądzie, ale w razie braku takich przysmaków zadowolą się nawet psią kupą.
Srach pomyśleć co robią nasi profesorowie po godzinach