Antyforum

Pełna wersja: ludzka głupota na wesoło
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
ludzka głupota potrafi boleć ale i śmieszyć jak ktoś zna jakieś śmieszne zdarzenia sprowokowane ewidentnym brakiem myślenia piszcie

(panowie mogą pominąć dalszą część postu)
ja dziś przeczytałem coś takiego:

Cytat:
<ziko> u nas jest laska ktora miała chomika. po jakims czasie wyskoczyla mu jakas chrostka pod brzuchem i ona nie wiedziala co ma zrobic i pomyslala ze to pryszcz i zaczela wyciskac. Chomik zakrecil oczkami i zdechl. poszla do weterynarza i okazalo sie ze to byl jego fiutek...;/

aż mnie zabolało biedne zwierzątko

RotflWowWowWowWow:Wow
ała boli...Wow
Biedne zwierzątko Sad Współczuję też jej facetowi, jeżeli i jemu wyciska pryszcze między nogami to...Wow
skąd sie ludziom takie rzeczy w głowie roją?! nie rozumiem... tak biedny chomik.... ale oprócz głupoty to to jeszcze jest nieznajomośc i ignorowanie przedmiotu w szkole-biologii Wink
kiedyś czytałem o policjancie (polskim) który miał wysłać fałszywe pieniądze do ekspertyzy więc koleś poszedł na pocztę i nadał je przekazem

bądź, kolumbijski mafiozo chciał załatwić jakiś tam swoich wrogów i wysłał im paczkę z bombą najlepsze w tym to ze źle opłacił przesyłkę i wróciła do niego a co ten głupek zrobił? otwarł ją
ile ta laska miała lat?Toungue
nie ma jak bash Toungue tez mnie to rozwalilo Smile
IgNoble też sa ciekweCool, to dziewcze od chomika było nie wyedukowane. Ale tu mamy do czynienia z ludzmi wykształconymi i w naturalny sposób głupimi

Cytat:
W dziedzinie dietetyki nagrodę otrzymali Wasmia Al-Houty i Faten Al-Mussalam z Kuwejtu za publikację zatytułowaną (w wolnym tłumaczeniu) "Preferencje smakowe kuwejckich żuków gównożernych Scarabaeus cristatus". Czytelników, którzy chcieliby hodować szczęśliwe skarabeusze, informujemy, że przedkładają one odchody owcze nad wielbłądzie, ale w razie braku takich przysmaków zadowolą się nawet psią kupą.

Srach pomyśleć co robią nasi profesorowie po godzinach Torba

Wow
Biedny chomicek Sad

Cytat:
przedkładają one odchody owcze nad wielbłądzie, ale w razie braku takich przysmaków zadowolą się nawet psią kupą.

A było coś o krowim kale? Wink Rotfl
Splash

Przekierowanie