Czytam to kilka razy i zastanawiam się, czy to ja czytac nie umiem czy ty pisać. Bo widzisz, ja dalej to tak samo rozumiem jak napisałam. a wyszło na to,że to moderator jest promowany przez antyradio, a nie forum.. nawet przeczytałam mojemu bratu i stwierdził,że wychodzi że moderator..[samej mi sie już pieprzy] także pisz jaśniej to i ze mnie nie bedziesz musiał robic idiotki, co tak co chwila podkreślasz.
I dalej robisz to samo. Zaraz wyjdzie na to,że jestes cyniczny, bo masz taki sposób bycia, albo w ogóle że to coś a'la wojewódzki, bądź kto inny. To się robi denerwujące,a że nikt z tobą nie umie wytrzymać to chyba nie ma się czym chwalić? I daruj sobie szanowną poszkodowaną itp. bzdury, nie czuje sie urazona, po prostu wkurza mnie ten jawny cynizm. Jeśli to Ci daje satysfakcje to rzeczywiście pseudo bylo idealnie dobrane.
Może po prostu niech sie juz nikt nie wpisuje w ten temat bo koles sie ewidentnie popisuje, w internecie kazdy taki jegomość jest twardy, ale w twarz by Ci tego nie powiedział Darka i nikomu innemu bo brakuje mu czegoś co ma prawdziwy facet chyba i jakos sobie to musi zrekompensować.....
żenada panie Variat! :|
Ja to musze dokończyć NeRa

ale to już ostatni mój post w tym temacie.
Nieważne, jak zostalo to odebrane przeze mnie( choć dalej trzymam,że to powinno być inaczej sformułowane), a jak przed ADM.Nevermind.
Chodzi o to,że spokojnie można by ten wątek ciągnąc, gdybys umiał dyskutować,a nie atakowac. To totalnie bez sensu.
AMEEEN!
To siem* jeszcze ja wypowiem
Mnie też czasem wnerwia ilość gadki i reklam, bo czasami z 1 godziny muzy niema nawet 30 minut.
60minut - ok. 10-15 minut na wiadomości & korki - 10 minut na gadkę prowadzącego - 15 minut na reklamy i zostaje ok 20 minut na muze. Są to wyliczenia czysto teoretyczne, ale kiedyś siądę ze stoperem i będę mierzył
Też słucham AR od 1 czerwca i wcześniej od dawna słuchałem Flasha. i nie zauważyłem zeszmacenia się AR.
Mnię* też coraz mniej śmieszy Antylista niestety

Chyba się chłopaki wypalają powoli
A co do kolegi Variat! to ma on swoje zdanie(i dobrze) ale nie daje sobie za bardzo nic powiedzieć, ale cóż niektórzy już tak maja
* - sa to zwroty celowe
dużo szumu o nic, wydaje mi się że Variat! chce zwrócić uwagę na swoje zdanie, do którego ma prawo. Tutaj możemy porozmawiać na temat radia w jakim kierunku idzie czy mi się podoba ten kierunek czy nie aczkolwiek to nic nie zmieni. Radio ma swój styl i plan działania i z jednym Variatem! czy też nie przed odbiornikiem nie zrobi to radiu żadnego znaczenia tak myślę. Jeśli szanujesz np. Kose i lubisz jego program to dobrze słuchaj go jeśli inne programy cię drażnią to po co ci je słuchać nie potrzebnie się czepiasz i krytykujesz (bo są ludzie którym na pewno ta audycja odpowiada) przez co jesteś jak sam mówisz wredny, nie wiem jak ty ja raczej nie lubię być wredny i podejrzewam że jesteś miłym facetem w gruncie rzeczy. Jedyne co dział na naprawdę ogromny plus dla ciebie: to że sprowokowałeś dyskusje i w tym wszystkim brakuje mi tylko jednego precyzji bo skoro AR schodzi na psy to w jaki sposób co się się nie podoba konkretnie (jeśli było to sorka nie doczytałem) najlepiej w podpunktach, ja mam jeden:
-polityka za dużo jej w AR nie mówiąc o naszym życiu
To ja też dorzucę swój kamyczek do tego ogródka. Ja też potrafię być wredny, uszczypliwy, złośliwy (Daniel może potwierdzic

), ale nie widzę powodów aby to publicznie ukazywać, pastwiąc się nad jednym z forumowiczów. Rozumiem, że wzniecając ten młyn, chciałeś zwrócic na siebie uwagę Variacie!, ale staraj się na przyszłość wypowiadać się w sposób nieco bardziej wyważony i kulturalny.
P.S. Z tego co pamiętam temat dotyczy Kasprologii, a zeszliśmy na tamaty kultury Variata i skomercjalizowania się całego AR. Proponuje założyć osobny temat, jeśli to ma trwać.