Pewnie nie jestem najuważniejszym słuchaczem, ale, albo mi się wydaje, albo na liście płyt roku, nie ma ŻADNEJ płyty która nie była by promowana przez AR!
Album który zgłosiłem do listy, oczywiście nie został wystawiony na stronie. Gdyby kogoś to interesowało, był to "Lewa strona literki M" - Kombajn do zbierania kur po wioskach" Płyta jak i zespół promowany przez Radiową Trójkę...
Czyli antyradio promuje tylko tych za których im płacą! Gówno z rockowo-wolnościowych ideałów. Pierdolić Prawdziwe, żadko obecnie spotykane INDIE, teraz, nawet w AR rządzi pierdolona komercja...
Granie po XXXXXXXXXXXX razy dziennie nowego,m badziewnego wałka Aerosmith zaczęlo, już konkretnie utwierdzać mnie w tym przekonaniu.
Słuchałem tego radia na długo przed jego początkiem, śmiałem się z ludzików piszących, jak bardzo im smutno że radio FLASH kończy nadawanie. Podobnie kiedyś było z ROCK-RADIEM, z tym że oni na prawdę skończyli nadawanie.
Dla mnie, AntyRadio - jak kiedyś byłem ich fanem - obecnie, zaczyna się szamcić! Gra niby-rocka - tyle dobre, poza tym reklam ma chyba więcej niż RMF... O czym to świadczy? Mam nadzieję że tylko o konieczności zarabiania NA radio, bo gdyby o zarabianiu NA radiu, wolałbym kupić sobie nawet do pracy mp3 player+głośniki i nie musieć się męczyć przy tandetnych wypocinach Ojca Dyrektora codziennie rano. Cóż, sam przynał że to już nie jest takie zabawne, kiedy codziennie rano musi się "męczyć" żeby rozbawić ludzi.!
OT, tak na nowy rok, z NOWYMI PERSPEKTYWAMI i życzeniami wszystkeigo lepszego niż w roku ubiegłym, totalnie z równowagi wyprowadzony,
Variat!
BTW: bo nie chcę edytować, żeby mi się nie zlało.
TEGO SZPIEGA RADIO MARYJA WSADŹCIE SOBIE W....
BTW 2: Zasadniczo od 15:00 powinno być podsumie roku u Kasprola. Nie słyszę tam nic GODNEGO moich uszu i zgodnego z ideami 'pierwotnego' AR!
Za THE Raconteurs pozdrawiam, większa część reszty... przecz!
Tyle,że antyradio gra raczej taką muzykę na jaką stawia, jaką CHCE PROMOWAĆ, czyli wszystko co jest puszczane w AR jest przez niego promowane. wiec raczej nie am tu kwestii marketingu. Ja na tej liscie widze własnie same najlepsze płyty, zabrakło mi t.love. Poza tym nie orientuję się na jakiej podstawie były wyłaniane ale zdakje się że na podstawie głosów..
Chyba twoje wypowiedzi nie są słuszne.
Aczkolwiek kwestie komercji też pewnie istnieją.
HALO!!!! Co to znaczy, że gra taką muzyke na jaką stawia?
--> Stawia na zarobek(już nie tylko z reklam, ale i z promocji!!)
Nadal tego bronisz? To że Radio gra rocka to znaczy że trzeba go bronić do ostatniej kropli krwi?!?!
Jak wrócę w nowym roku po urlopie do pracy pewnie znowu będę słuchał AR, ale nie zmienia to faktu że radio się SZMACI! Alternatywa dla AR niestety nie prędko się trafi
Tearz mały quiz, Kolejny album Aerosmith, KOTLET ODGRZANY PO RAZ DZIESIąTY, czy coś nowego? Gdzie tu jest jakaś nowość? Widzisz tu coś nowego? NIE! Dlaczego? Bo to jest sraka praptaka odgrzana po raz setny! Rozumiem że to jest rock, owszem, ale to jest najgorszy komercyjny kibel dla 50 latków a nie dla ludzi młodych! Może i ludzie w wieku moich rodzieców przypominają sobie wtedy młodość, ale do kogo K***A adresowane jest to radio?
Gdybys szanowna Pani Moderator nie zdawała sonie sprawy, to nie jest radio dla ludzi w wieku Tylera!!!!! No chyba że młodzi ludzie nie potrfią dostrzec niczego interesującego w nowej muzyce i uciekają się do muzyki i wykonawców z czasów ICH RODZIWCÓW!. Wierz mi że ja szanuje taki Aerosmith, jednak, kiedy te knoty zamiast przejść na emeryturę, lub zarabiać na swoim doświadczeniu, wydają kolejną NOWĄ płytę, a AR ją PROMUJĘ, jest to nie tylko., szczyt komercji, ale i TOTALNE ZESZMACENIE!! To tak jak, te wszystkie Ireny Santor albo Ewy Bem. Za głupie były żeby zarobić kiedy były na prawdziwym szczycie to teraz próbują DOROBIĆ! a najgorsza w tym wszystkim jest pozycja AR które im to umożlkiwia, bo też chce się na tym gównie dorobić!
Gdybys słonće Wyszła spoza pudła A.R., zobaczyłabyś że w tym roku wyszło jeszcze kilka innych okołoROCKOWYCH, niemniej dobrych niż promowanych tutaj płyt.
Polecam nieograniczanie się do A.R.!
Wszystkich płyt nie moga promowac, wiec promują dobre i takie z których maja korzyści.
Bronie bo mi to jakoś nie przeszkadza, nikt Ci sie nie każe zamykać w AR. To nie jest radio uniwersalne.
To, ze gra to na co stawia, to oznacza, że w radiu puszczają to co im sie podoba i jednoczesnie, co im sie opłaca. Ale stawiam na to że im sie podoba. a przy okazji mi sie podoba, i to się liczy.
A poza tym co ty masz do Aerosmith ? Sa genialni i bardzo dobrze, że sie ich promuje. A jesli Ci chodzi o to,ze nie puszczają nowych zespołów, to fakt,że troche za mało promują, musisz sie zmieścic w takim razxie gdzies pomiedzy AR a radiem Bis bo oni tam z kolei same nowości puszczają

Tyle że w stronę bardziej alternatywną..
Yeah, tylko że forumowa koleżanka o jednym, niestety zapomianiała...
Pisałem wcześnie jo odgrzewaniu kotletów... Widzisz, to czego słuchamy u Kosy(gr8 rspect) to się nazywają klasyki, muzyka wicznie żywa czy jak tam kto kce! Co innego, jeśli taki Aerosmith (dla mnie Tyler to jak PapaSmerf) nagrywa KOLEJNĄ płytę... Chodzi mi m.i. o to, że niektórzy wykonawcy nie wiedzą kiedy skońćzyć(bo KASY im MAŁO).
Jak ktoś jest fanem to oczywiście nigdy nie będzie mu mało! --> NAPISAŁEM WYRAŹNIE ŻE ICH SZANUJĘ !!(szanowałem, do tej pory)
Najwidoczniej, albo zakochałaś się w Figurskim, albo masz spory kłopot ze wzrokiem....
Jak wczęsniej pisałem muzyka w AR NIE JEST porzenaczona dla naszych rodziców! Jesli Cie to podnieci, napisze Ci dziesięcio stronnicowy wywód, na temat dlaczego w AR lecę kawałki wykonawców-z-brodą i to nie u Kosy!!
Co mam do AS? Gó**o! NIC NIE MAM DO NICH! To że są komercyjni, to ich własny problem! Nikt mi nie każe ich słuchać! Jednalk jeśli AR, ze względu na KASĘ gra ich o wiele ze duzo razy dziennie to już staje sie moim problemem! CZY TEŻ MOŻE WSZYSTKICH TYCH KTóRZY W ZYCIU NIE SMIELI BY PRZECIWSTAWIć SIE MODERATOROWI FORUM, PROMOWANEGO PRZEZ SAMO AR!
Miło mi, ze co do jednego się zgadzasz, ZA MAŁO PROMUJĄ, już nie jedną kapelę w fazie 3/4tego dema im podesłałem, ALE ANI RAZU NAWET ODPOWIEDZI ŁASKAWEJ NIE DOSTAŁEM, zaznaczę że jak chcę coś dostać to jestem kutasem który potrafi ładnie i składnie i bez błędnie pisać!!
Abstrahując nieco od tematu... Do @Darka, Wiesz co kiedyś znaczył Rock'n'Roll?? Poza dobrą zabawą dla młodych lodzi, BYŁA TO WŁAŚNIE ALTERNATYWA(kiedyś). To tak jak INDIE... Indie już w zasadzie nie ma, niestety....
Nie wiem, czy ludzie w Polsce są tak mało wymagający, i wystarcza im skomercjalizowane ostatnio AR, czy może zapominieli już zupełnie o co chodzi w muzyce...
Cała przyjemność odkrywania, kreowania własnych opinii, promowania tego, co NAS kręci, i my znajdziemy, zamiast dawania wkręcać się w to co ktoś promuje!
Gdyby ktoś miał inne odczucia, to zapewniam, na rodzimym rynku AR jest dla mniena 1szym miejscu, co nie znaczy żę nie ma wad...
To bez sensu ani ja ciebie nie przekrzycze ani ty mnie.
Kłopoty ze wzrokiem mam, ale niezbyt poważne, dizeki za troske. A żeby radio mi się podobało to i dyrektor musi mi sie podobać?
Ty zresztą raczej nie jestes nastawiony na dyskusje tylko koniecznie chcesz mnie przekonać do swoich racjji. Nie potrzebny mi żaden referat.
Co to ma na celu?
A cóż to za moderator jest promowany przez AR?:|
A pozz tym nie wiem co kiedyś znaczył rock'n' roll. bardzo ubolewam, bo niestety jestem dzieckiem disco polo. w tych czasach się urodzilam, a mój gust muzyczny cały czas ewoluuje. ;-)
I kto powiedział,że AR nie jest komercyjne? Nie ma radia które by nie było komercyjne, a kasę wiadomo,ze musi przynosić, bo inaczej nic byz tego nie było..
Nawiasem mówiąc dawno nie słyszałam AS

Masz rację, nie jestem nastawiony na dyskusję... z jedną jedyną osobą która tu zagląda(!). Pamiętasz chyba, kiedyś wymyślili "prawo jazdy"... Więc ten topic, to takie moje prawo jazdy;] A to, że ktośtam/gdzieśtam nie podziela moich racji - bo i jakże, koniec końców, forum dla fanów AR - delikatnie mówiąc, zwisa mi tak bardzo że mogę się o to potknąć!
P.S. Obstawiam że to jednak wzrok... (czytaj uważniej)
To że to jest forum to nie znaczy,że to jest od razu fan club bądź sekta czcicieli.. ja lubie to radio, nie mam nic do niego.
niech ci bedzie. zrzucam wszystko na krótkowzroczność.