03.01.2007, 12:55
03.01.2007, 16:45
Ehhhh czyli Katowice pozbawione Tomka Kina...szkoda szkoda 

04.01.2007, 21:02
A ja sobie z ciekawosci posluchalem przez chwile, bo lubie czasami spojrzec na tamte czasy z przymruzeniem oka. Ale przy ktoryms tam wejsciu Holdysa, ktory za punkt honoru wzial sobie nawracanie spoleczenstwa uswiadamianie mu jaki to PRL byl fuuuuuuj nie zdzierzylem, pomyslalem sobie "Holdys, pierdolo jeden... spier****j!" i wylaczylem. I to by bylo na tyle jesli chodzi o moj kontakt z ta audycja. Mam rodzicow o rok mlodszych od niego, ale stopien zramolenia ich a jego jest niewspolmierny.
05.01.2007, 21:30
dawać Tomka do katowic 

27.01.2007, 14:59
Ehhh, szkoda że nie zapodają tego na Katowicach
no cóz my mamy Łowców a oni Kina..
no cóz my mamy Łowców a oni Kina..11.03.2007, 14:18
Hmm, skoro Katowice czują się takie pokrzywdzone, to może T. Kin rzeczywiście by przeszedł tam...
Nie chcę nikogo urażać, ale ja niestety muszę wyłączać radio między 18 a 20 bo krew mnie zalewa. Sprostuję, że serial Alternatywy bardzo lubię.
Nie chcę nikogo urażać, ale ja niestety muszę wyłączać radio między 18 a 20 bo krew mnie zalewa. Sprostuję, że serial Alternatywy bardzo lubię.
12.03.2007, 11:42
e tam ja już sie przywiązałem do Łowców i bym sie na pewno nie zamienił
Smolo jest OK co do Kina lubiłem 7grzechów co do Alternatywy4 nie wiem jakie sprawa wygląda bo słucham Łowców tak więc jak komuś jedna bądź druga audycja nie odpowiada może spróbuje przez internet słuchać tej drugiej może ja polubi
Smolo jest OK co do Kina lubiłem 7grzechów co do Alternatywy4 nie wiem jakie sprawa wygląda bo słucham Łowców tak więc jak komuś jedna bądź druga audycja nie odpowiada może spróbuje przez internet słuchać tej drugiej może ja polubi
01.04.2007, 21:50
ale wczoraj słuchałem tomka, rewelka, ogoleni uwielbiam alternatywy, moge je oglądac setki razy, niestety nie udalo mi sie wygrac DVD, ale co tam 
pozdrowionka

pozdrowionka
08.05.2007, 16:20
No nieźle
właśnie się dowiedziałem że to forum warszawskie, nie żebym się czepiał lubżeby mi się nie podobało, ale ja radyjka słucham w okolicach Katowic
A co do "Łowców" - zajestraszniefajna audycha i taka modna - interaktywna
.
A buuuu - kiedy zacznie działać forum katowickie ???
Pozdrowionka.
właśnie się dowiedziałem że to forum warszawskie, nie żebym się czepiał lubżeby mi się nie podobało, ale ja radyjka słucham w okolicach Katowic A co do "Łowców" - zajestraszniefajna audycha i taka modna - interaktywna
.A buuuu - kiedy zacznie działać forum katowickie ???
Pozdrowionka.
08.05.2007, 16:22
co znaczy kiedy ????
Właśnie jesteś na katowickim forum
Tylko ta audycja jest z Wawy
Właśnie jesteś na katowickim forum

Tylko ta audycja jest z Wawy

Stron: 1 2