Antyforum

Pełna wersja: PROPOZYCJA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ja proponuję żebyście w jakims dziale umieścili swoje banery, ale tak żeby każdy użytkownik, co ma swoją stronę mógł umieścić tego bannera, ale te bannery by musiały by mieć różną rozdzielczośc i szerokośc i długość

edit: poprawilam troche /m666/ zeby sie lepiej czytalo.

PAKuS napisał(a):
Ja proponuję żeby w jakims dziale imieścilibyście swoje banery ale rak żeby każdy użytkownik co ma swoją stronę mujł umieści tego banera ale te banery by musiały by mieć różną oździelczośc i serokośc i długość

A moglbys pisac troche bardziej czytelnie i nie zjadac literek? I stosowac znaki interpunkcyjne...Naprawde byloby wygodniej czytac Twoje wypowiedzi...

Delein mi sie też baardzo czesto zdarza się przekręcać.Zalecam moderowanie własnych postów Toungue
ja nie mam swojego bannera. Mam bloga, ale czy ja wiem czy bym chciała, zeby wszyscy go czytali.nie wiem. wchodzą ci co mnie znają i tak lepiej niech zostanie Toungue
ale ja miałem na myśli umieszczać bannerki antyradia na swoich stronach
Więc ja mam w zasadzie dwie sugestie. Po pierwsze troche słabo widoczne jest oznaczenie czy dział zawiera nowe posty.Wiecie nie każdy ma dobry wzrok, jest młody i ma dobry monitor. Może by to jakimś innym kolorem oznaczać? Druga sprawa to redirect z antyradioo.fora.pl. Skoro już mamy to forum to tamto można przecież zamknąć a wszystkie posty przerzucić do działu Archiwum.No i automatyczne przekierowanie przez jakiś czas mogłoby działać. To tyle. Pozdrawiam
Co do sugestii odnośnie banerów chesster dał linka reszta czyli sprawa wyglądu posta u niektórych userów i zamkniecie starego forum stoi tak, post jest nieformalnym tekstem i nikogo nie da sie zmusić żeby sprawdzał tekst w jakim edytorze jest to dobrą wolą autora, co do poprawy przez modów to też jest ich dobra wola bo jak mod miałby tylko poprawiać posty to by nic innego nie robił tak więc jak coś musimy sie przyzwyczaić jak kto pisze posta, druga sprawa czyli stare forum wygląda tak że będzie zamknięte w sensie nic już tam nie napiszecie tylko jako archiwum z informacją, że teraz jest tutaj forum nie pozbywamy sie starego bo liczymy jeszcze na ostatnich userów co jeszcze nie przeszli w końcu nie każdy ma czas wchodzić co dzień
tzn przede wszystkim chodzi o to, że admin z *fora.pl nijak nie może tej bazy exportować, tak to jest pogmatwane tam, ze sie nie da i koniec Toungue także to już od nas, niestety, niezależne. Nie widać tych buttonów z nowymi postami? Ja mam stary monitor (co na to inni?) Toungue ale jak coś zawsze można pokolorować na jakiś kolorek - pomyślimy.
Widać, widać, tylko trzeba dodać, że w wersji pomarańczka na ciemno brązowym (czy jakimś takim) było to o wiele czytelniejsze :]
Da się przyzwyczaić, chociaż jak wymyślicie jakis ładny i widoczny kolorek to będzie całkiem miodzio Big Grin
fakt... slabo widac te znaczki oznajmujace nowe posty... moze daloby sie cos z tym zrobic??? Happy
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie