Antyforum

Pełna wersja: Czego brakuje w AntyradiuMachinie?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Właśnie tym tematem panowie prowadzący Odrobina i Frankowski mają się zajmować w dzisiejszej audycji, przynajmniej tak wczoraj zapowiadali Smile
A czego nam słuchaczom brakuje w ich programie? Już prawie miesiąc umilają nam, bądź nie, wieczory. To dostatecznie dużo czasu, żeby wyrobić sobie o nich zdanie.
Jak dla mnie mogliby częściej zapraszać gości do studia.

pozdrawiam Smile
Sprostowanie - prowadzącym chodziło o Machinę czyli magazyn, którym się zajmują, a nie ich audycję. Przyznaję się moja wina, źle usłyszałam Sadsmiley02
w sumie to dobrze napisałaś, może komuś brakuje czegoś w audycji?
ja myślę, że całość wypadałaby ciekawiej, gdyby zapraszali więcej gości. nie chodzi mi tu o wielkie gwiazdy, raczej o ludzi, którzy dopiero się wybijają. mogliby wtedy w jakiś sposób, ciekawie opowiadając o sobie, z jednej strony zareklamować się, a z drugiej urozmaicić nieco szare zimowe wieczory...
Masz rację onan, ale nie ten temat miał zostać poruszony we wczorajszym programie, dlatego napisałam sprostowanie. A swoje opinie jak najbardziej można tu umieszczać Smile
pozdrawiam Smile
Przekierowanie