Antyforum

Pełna wersja: Pasy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Z uporem maniaka przypominam Wam, że bez pasów poduszka powietrzna zrobi Wam z twarzy galaretę. Jak się uda przeżyć, to trzeba do prof. Sankowskiego z kasą zasuwać.
Prawda prawda i jeszcze raz prawda. Poza tym, nawet jeżeli nie ma poduchy, to i tak, albo wypadniecie przez szybę, albo roztrzaskacie się o kierownicę. Prędkość nie ma większego znaczenia, nawet 50-tka może być zabójcza.
Ja jak jade w trase, to pasow nie zapinam. Przy predkosci 150 km/h pasy moze i uratowalyby mi zycie, ale nikt mi nie powie, ze nie zostalbym kaleka. Z dwojga zlego wole zginac na miejscu niz spedzic reszte zycia na wozku.

StrusPedziBimber napisał(a):
Z dwojga zlego wole zginac na miejscu niz spedzic reszte zycia na wozku.

Jest to wygodne podejście. Problem w tym, że momencie gdy ludzie znajdują się na krawędzi, to bardzo szybko zmieniają takie zdanie.

Pamiętacie, była albo i jest taka akcja, że pokazują policjanci ludziom jak to jest zderzyć się z prędkością 7 KM! i dawali do potrzymania dziecko, które oczywiscie wypadało z rąk. I to miao [przekonywać m.in. o potrzebie stosowania fotelików dziecięcych. Jak dla mnie można to podciągnąć i pod pasy.. to mnie w zupełnosci przekonuje.

Kujawiak napisał(a):

bjo napisał(a):
robi robi w mieście mnie nie pykną na trasie tak, jak mi
nikt nie powie o nieoznakowanym/oznakowanych misiach

( wypadnę nie wypadnę, w paru wypadkach już udział brałem raz mnie durny pas puścić nie chciał i co jak by się auto paliło bym tam sie miał spalić ? Laugh. No tak zapomniałem teraz jadę ze światłami do nieba )

Pierdolisz Pan niesamowite głupoty. To, że pas Ci się nie chciał odpiąć to przypadek. Twój przykład ze spaleniem, bez urazy, ale możesz sobie o kant dupy rozbić - samochód tak łatwo nie zajmie się ogniem, a jeżeli już nawet do tego dojdzie to i tak raczej osoby nim jadące nie byłyby w stanie się wydostać, ze względu na zniszczenia.

do przypalenia auta wystarczy zaśniedziała masa a nie wypadek.

Luzuj trochę Spoko

Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie