Antyforum

Pełna wersja: Obciach
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Kujawiak napisał(a):
Wszystko jest dla ludzi, ale dla ludzi znających umiar. Nie widzę problemu w tym, że ktoś od czasu do czasu się nawali. Jeżeli jest wtedy grzeczny, nie robi żadnych scen to spoko. Byle tylko nie trzeba było holować takiej osoby kawał drogi.

Oczywiscie ze zgadzam sie z Waszym zdaniem co do umiaru ale czasem kazdemu sie zdazy ze ma slabszy dzien i zalegnie! Kujawiak nie wiem jak tam w Twoim towarzystwie ale u moich kolesi zawsze obowiazywala zasada jak w Wietnamie poleglych nie zostawia sie na placu boju tak ze nawet kilka kilometrow sie kumpla wleklo lub bylo wleczonym!!!! Dla mnie najwiekrzym obciachem byla sytuacja jaka przezylem z gropa przyjaciol w Tatrach. Podchodzilismy juz do Morskiego Oka dosyc zmeczeni kiedy obok nas przejezdza goralska furmanka z tzw. turystami ha ha!!! Na laweczce siedzi Barbi przez duze B blad wloski , solarium skura , tapeta na twarzy , mini do tego klapki na obcasach. Przy uchu komura i tekst ktorego nie zapomne do konca zycia "...kochanie wlasnie zdobywam Morskie Oko..." qwa ale ubaw mielismy!!! Pozdro Wszystkch szczegolnie ta ekipe z ktora bylem w Tatrach!!!Ninja

Wiadomo, jak jest taka potrzeba to się pomoże, ale czasami zwyczajnie jest to kłopotliwe. Mnie na szczęście jeszcze nigdy nie trzeba było wlec do domu i mam nadzieję, że nigdy mi się to nie przytrafi Wink
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie