Co sądzicie o nowych płytach chłopaków pod wspólnym szyldem 'Stadium Arcadium'?
Ja słucham ich non stop i coraz bardziej mi się podobają :]
Płyty naprawdę świetne, wiele znakomitych piosenek. Zarówno na Jupiterze jak i Marsie... heh, kosmicznie to brzmi, ale nazwy idealnie dobrane do treści. W sumie nie wiem, czy potrafię powiedzieć, która lepsza. Bardzo fajnie się uzupełniają

'Hey', 'If', 'Wet Sand'czy 'Slow Cheetah' - takie bardziej spokojne, bouncujące 'Readymade, funkujące 'C'mon Girl'. Świetne też tytułowe 'Stadium Arcadium'... nie da się wyliczyć jednym tchem...
Jak dla mnie - DOBRE Red Hot Chilly Peppers

Plyta jak dla mnie jest bomba! Wciaz nie moge nasluchac sie "Snow", a cala reszte czesto mozna uslyszec u mnie w glosnikach...probuje spamietac te wszystkie tytuly, ale tego tyle jest, ze troche czasu mi to jeszcze zajmie, tak jak nauczenie sie tekstow wybranych utworow :]
obie plyty sa swietne jednak sposrod tych 28 trudno nie wybrac favorytow i tak na mojej liscie znalazly sie (w kolejnosci od najlepszej):
Especially In Michigan <-- taki styl rhcp preferuje
Snow (Hey Oh) <-- swietny kawalek
Tell Me Baby <-- troche podobne do can't stop ;-)
C'mon Girl <-- yyy, po prostu fajne.
Charlie <-- cos nowego cos ciekawego
Dani California <-- wiadomo, slodka gitara
ciekawe co wyjdzie na nastepnych singlach, mam nadzieje ze cos z moich faworytow, jest jeszcze kilka o ktorych nie wspomne
swietne teskty, ladne melodie, kilka niespodzianek zgadzam sie ze zespol jest w szczytowej formie, podobno bylo jeszcze kilkanascie kawalkow ktore nie zmiescily sie na albumie, moze kiedys bedzie nam dane je poznac
poki co pozdrawiam i polecam wszystkim nowe RHCP!
Mnie się najnowsze dzieło chłopaków podoba. Choć nadal uważam, że Mother's Milk jest najlepsza

.
A ja wiem że jest cholernie droga.. "Dani California" genialne,a reszta może kiedyś.
O tak Lamaszta - 'Mothers Milk' to geniusz :] Totalny... Chociaż zawsze mam problem z wyborem ulubionych... 'Blood Sugar...' też jest świetny, 'Californiacation' też...
A 'Stadium Arcadium' dalej mnie wkręca i może kiedyś wywalczy sobie taką pozycję jak Mleko Matki

trudno mi jest wskazać którą płytkę lubię najbardziej bo na każdej mam wybrane ukochane piosenki. do najnowszej ciągle się przyzwyczajam, trochę tego tam jest

faworytuff jednak jeszcze nie mam... ale ogólnie to ich się po prostu świetnie słucha, "niezależnie od pogody" dobrze wchodzą. jak najbardziej pozytywna muzyka
Kurcze ze tez nie jestem w posiadaniu zadnego mp3 playera...ta plyta idealnie nadaje sie do sluchania, gdy sie chodzi po miescie, badz jedzie autobusem! Jest taka pozytywnie nastrajajaca.
Ja jestem w posiadaniu mp3 playera(tzw. moje cacko

) ale nie jestem w posiadaniu tej plyty

Ja jestem w posiadaniu mp3 playera(tzw. moje cacko

) ale nie jestem w posiadaniu tej plyty

Możemy sie uzupełnić