Antyforum

Pełna wersja: emo
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hmmm...widzę,że na forum nie ma tematu o muzyce emo,której słucham.Co o tym sądzicie? ( nie chodzi mi o emo jako styl życia ,tylko o tej muzyce.Chociaż dla mnie emo to też styl życia )
Emo? Nie, dzięki nie skorzystam. Żeby wokaliści tego typu kapel chociaż potrafili śpiewać... Jeżeli już na upartego emo to tylko emo violence Wink A co do stylu bycia/życia to się lepiej nie będę wypowiadał Toungue
Czego się nie będziesz wypowiadał? Masz coś przeciwko? Big Grin
co to jest emo? Toungue
nie lubie szufladek Smile
ja tam czasem lubię ale ogólnie chyba mnie męczy taka muza a nie odpręża rzadko i krótko tak, jako sposób na życie nie wole taki jak mam (ale chętnie dowiem sie jaki to jest ten sposóbWink)

co do:

Kujawiak napisał(a):
Żeby wokaliści tego typu kapel chociaż potrafili śpiewać...

nie zgodzę sie są jak w każdym gatunku słabsze i mocniejsze zespołu ale nie uogólniał tego aż tak mocno w końcu grają bardzo melodycznie w miarę szybko a wokaliści wcale nie są źli

El Duce napisał(a):
co to jest emo? Toungue
nie lubie szufladek Smile

emotional_hc zarzuć jakimiś linkami na myspace czy stron zespołów, jako znawca gatunku ja tam znam pobieżnie gatunek i więcej niż na wiki pisze zapewne nie wiem albo i mniej

w gwoli wyjaśnienia jak ktoś sam chce szukać

Wikipedia napisał(a):
Emo (lub emocore) jest skrótem od „emotional hardcore”...

to polska strona o muzyce emo tutaj

nie zarzucę na razie,mam problemy z przeglądarką od 2 dni Sad i forum mi dopiero weszło po męczarniach od rana
ale kapele emo : np.Alexisonfire,Enter Shikari można zaliczyć,Chiodos,Circa Survive,Silverstein,A Thorn For Every Heart,AFI,Alesana,Atreyu,Odszukać Listopad,April,Dead Poetic,As I Lay Dying, Drop Dead Gorgerous, Emery,Endwell,From Autumn To Ashes,From First To Last,Evaline,Scary Kids Scaring Kids,Thursday,Yesterday's Rising... i wiele wiele innych Smile
a co do myspace możecie sobie znaleźć sami,bo ja na razie nie dam rady...
Rozróżniaj emo od screamo...... Część kapel przez Ciebie wymienionych to screamo i tylko ludzi w błąd wprowadzasz Wink
no w sumie tak...bo wymieniłam część tych,których słucham. (no nie słucham tylko emo)
I napisałaś "kapele emo: " Wink Odszukać Listopad to idealny przykład na screamo. Pzdr
ojej i co z tego? ale nie chodziło mi tylko o emo.w ogóle nazwa tematu powinna być emo/screamo no Toungue Ale z tym OL jest różnie,część zalicza do emo,część do czegoś tam jeszcze.A na majspejsie chyba nawet mają emo.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
Przekierowanie