Antyforum

Pełna wersja: EURO 2012 w Polsce i Ukrainie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Musiałem się wykrzyczeć. ]:-D
BTW zobaczcie, co się zaczęło dziać na giełdzie.

Pozdr.
Marcin, dzwoń po akredytacje!!! ;p;p;p

onan napisał(a):
Marcin, dzwoń po akredytacje!!! ;p;p;p

No Marcinie masz zadanie bojowe ^^ i do tego jeszcze patronat by sie przydał Toungue

Może w końcu coś się ruszy w tym [piiiiiiiiii] kraju.

Powiem, że naprawdę się cieszę. Wreszcie Polska będzie miała szanse zorganizować coś dużego i się wypromować na arenie międzynarodowej. Poza tym przybędzie nam infrastruktury (miejmy nadzieję). Żeby tylko ktoś na górze nie dał ciała...
Ja zostałam dziś mile zaskoczona, takie wydarzenie, porównywalne tylko z otrzymaniem oficjala od AR Laugh Nie powiem, akredytacje by się przydały Big Grin

Cytat:
Poza tym przybędzie nam infrastruktury (miejmy nadzieję). Żeby tylko ktoś na górze nie dał ciała...

Oj tak, byle ktoś z "miłościwie nam panujacych" teraz i w przyszłości nie dał plamy.

Polsce jak i Ukrainie brakuje takich imprez- wypromujemy się myśle, w końcu co niektórzy na świecie dowiedzą się gdzie leżą nasze kraje ( z pięknymi kobietami ) - myśle że po tym wydarzeniu polska wódka zrobi na świecie jeszcze większą furorę niż dotychczas. Smile (first post)
No ja do tego podchodzę fest emocjonalnie. Pierwsza sprawa to jedno jest pewne - POLSKA zagra w finałach ME hhhihh. Nie powiem, że teraz sie nie dostaną i mam nadzieje że nie odpuszczą walki. Druga sprawa to ogromna szansa dla ludzi. Dostaniemy duży zastrzyk kasy od ludzi którzy tu sie pojawią i daję głowę że nawet jak organizacja nie wyjdzie i będą jakieś wpadki to i tak wyjdziemy finansowo in plus. Bo przecież będzie mozna sprzedać przyjezdnym wszystko! A trzecia trochę mniej miła sprawa, że w tej całej walce słyszę tylko o 4 miastach a o Śląsku zapomnieli. Ok jest w rezerwie. Trzymie kciuki żeby UEFA powiększyła liczbe stadionów o następne dwa. Ogólnie to wydaje mi się że w Cardiff faktycznie zdarzył się cud ale będzie to skutkowało tym że będziemy musieli się przyzwyczaić do ogromnej ilości Azjatów w Polsce Big Grin
a ja się nie ciesze a dlaczego bo ja jestem już dziś przekonany że z tego tytułu będą nowe przekręty a i pewnie damy ciała w 2012 o ile uda się zorganizować nie wiem czy ktoś się przyjrzał ale już na wstępie wrzucono na listę rezerwową stadion w Chorzowie najlepsze że to chyba jedyny obiekt który spełnia jakieś tam wymagania i będzie tak jak zawsze syf korupcja i kompromitacja i mam tylko jedno marzenie obym się mylił
Wałek za wałkiem i przepychanka, żeby sie dorwać do koryta... Już się zaczęło Smile
"Polacy są tak agresywni a to dlatego, że nie ma słońca..." Ludzie te słowa pasują do nas! To może zrzeknijmy się organizacji EURO bo i tak nic nie wyjdzie, będą same przekręty, ludzie nakradną i wogóle wszystko ch... Nie możemy popatrzeć czasami optymistycznie że szklanka jest do połowy pełna a nie że do połowy pusta! I tak nie mamy wpływu na to czy ktoś nie zbije kokosów na organizacji i czy nie narobią przekrętów. WYciągnijmy z tego coś pozytywnego a pewnie będzie się lepiej żyło i inaczej podejdziemy do samej imprezy
Stron: 1 2
Przekierowanie