18.04.2007, 11:55
18.04.2007, 12:03
Marcin, dzwoń po akredytacje!!! ;p;p;p
18.04.2007, 12:47
onan napisał(a):
Marcin, dzwoń po akredytacje!!! ;p;p;p
No Marcinie masz zadanie bojowe ^^ i do tego jeszcze patronat by sie przydał 
Może w końcu coś się ruszy w tym [piiiiiiiiii] kraju.
18.04.2007, 18:38
Powiem, że naprawdę się cieszę. Wreszcie Polska będzie miała szanse zorganizować coś dużego i się wypromować na arenie międzynarodowej. Poza tym przybędzie nam infrastruktury (miejmy nadzieję). Żeby tylko ktoś na górze nie dał ciała...
18.04.2007, 18:57
Ja zostałam dziś mile zaskoczona, takie wydarzenie, porównywalne tylko z otrzymaniem oficjala od AR
Nie powiem, akredytacje by się przydały 
Nie powiem, akredytacje by się przydały 
Cytat:
Poza tym przybędzie nam infrastruktury (miejmy nadzieję). Żeby tylko ktoś na górze nie dał ciała...
Oj tak, byle ktoś z "miłościwie nam panujacych" teraz i w przyszłości nie dał plamy.
19.04.2007, 20:19
Polsce jak i Ukrainie brakuje takich imprez- wypromujemy się myśle, w końcu co niektórzy na świecie dowiedzą się gdzie leżą nasze kraje ( z pięknymi kobietami ) - myśle że po tym wydarzeniu polska wódka zrobi na świecie jeszcze większą furorę niż dotychczas.
(first post)
(first post) 21.04.2007, 13:39
No ja do tego podchodzę fest emocjonalnie. Pierwsza sprawa to jedno jest pewne - POLSKA zagra w finałach ME hhhihh. Nie powiem, że teraz sie nie dostaną i mam nadzieje że nie odpuszczą walki. Druga sprawa to ogromna szansa dla ludzi. Dostaniemy duży zastrzyk kasy od ludzi którzy tu sie pojawią i daję głowę że nawet jak organizacja nie wyjdzie i będą jakieś wpadki to i tak wyjdziemy finansowo in plus. Bo przecież będzie mozna sprzedać przyjezdnym wszystko! A trzecia trochę mniej miła sprawa, że w tej całej walce słyszę tylko o 4 miastach a o Śląsku zapomnieli. Ok jest w rezerwie. Trzymie kciuki żeby UEFA powiększyła liczbe stadionów o następne dwa. Ogólnie to wydaje mi się że w Cardiff faktycznie zdarzył się cud ale będzie to skutkowało tym że będziemy musieli się przyzwyczaić do ogromnej ilości Azjatów w Polsce 

23.04.2007, 10:29
a ja się nie ciesze a dlaczego bo ja jestem już dziś przekonany że z tego tytułu będą nowe przekręty a i pewnie damy ciała w 2012 o ile uda się zorganizować nie wiem czy ktoś się przyjrzał ale już na wstępie wrzucono na listę rezerwową stadion w Chorzowie najlepsze że to chyba jedyny obiekt który spełnia jakieś tam wymagania i będzie tak jak zawsze syf korupcja i kompromitacja i mam tylko jedno marzenie obym się mylił
24.04.2007, 08:24
Wałek za wałkiem i przepychanka, żeby sie dorwać do koryta... Już się zaczęło 

26.04.2007, 12:18
"Polacy są tak agresywni a to dlatego, że nie ma słońca..." Ludzie te słowa pasują do nas! To może zrzeknijmy się organizacji EURO bo i tak nic nie wyjdzie, będą same przekręty, ludzie nakradną i wogóle wszystko ch... Nie możemy popatrzeć czasami optymistycznie że szklanka jest do połowy pełna a nie że do połowy pusta! I tak nie mamy wpływu na to czy ktoś nie zbije kokosów na organizacji i czy nie narobią przekrętów. WYciągnijmy z tego coś pozytywnego a pewnie będzie się lepiej żyło i inaczej podejdziemy do samej imprezy
Stron: 1 2