Antyforum

Pełna wersja: Koszulki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ciagle ciekawi mnie jak załatwić sobie koszulke Antyradia. Z czystej ciekawości pytam, niby skąd mam ją wziąć?

Zuza_Zła napisał(a):
Ciagle ciekawi mnie jak załatwić sobie koszulke Antyradia. Z czystej ciekawości pytam, niby skąd mam ją wziąć?

Taką koszulkę dziewcze drogie Devil możesz wygrać w ANTYRADIU lub kupić od jakiegoś szczęśliwca na ALLEGRO. Smile

W przyszłości będziesz mogła wygrać t-shirt ANTYPORTALU Clap ale jeszcze dużo, dużo wody w sejmie upłynie... Smile

Pozdrawiam ADM

Wygrać w Antyradiu .. Toungue tego to się domyśliłam, ale no kurczaczek w tym problem, że właściwie to nie ma problemu Toungue W każdym razie dzięki Wink

P.S. A na allegro to jeszcze nie widziałam, jakbyś znalazł jakąs S to daj znać Wink
Trzeba mieć troszkę szczęscia, o wiele łatwiej załapać się na pikny Antyradiowy kubeczek Big Grin
Ja chciałam zedrzeć z jednego gościa na Kulcie w październiku, ale... za mało był widać wstawiony... :] Poza tym miał L a ja bym wolała S/M Smile
Mi na szczęście udało się zdobyć dwie koszulki Antyradia, na szczęście mieli rozmiar XXL Big Grin
Ale niestety kubeczka nie zdobyłem Dobani , a bardzo chce Sad Tylko te głupie 60 dni czekania między nagrodami Glare
Ja mam tylko magnesik. Kubeczkiem tez nie pogardze, tyle ze znajac moje szczescie do konkursów to łututu Toungue Cudów się nie spodziewam, jak kogoś nie przekupię albo nie będe miała żądzy zerwania koszulki z jakiegoś przystojniaka to ów T-shirta nie nabede Toungue (dobry pomysł z tym zrywaniem koszulek) Choć nie poddam się bez walki Happy
A ja mam koszulkę ANTYRADIA, wygrałem sobie jeszcze u świetnej Anki Bajor. Chodzę w niej dumnie do pracy, i zedrzeć z grzbietu jej sobie nie pozwolę.
Ci, z których ja chciałam zedrzeć też nie pozwalali... Wink

Dlatego strzeż się!! Nigdy nie wiesz kogo spotkasz na ulicy... Może będzie to jakiś Antymaniak - łowca koszulek :]
Zazdroszczę.
zawsze chcialam miec ich koszulke!!!! niestety nie udalo mi sie jej nigdy wygrac ;/ a makak nie dal sie ublagac zeby ja dodac do plyty <histeria> Wink
Moj znajomy ze szkoly ma koszulke antyradia, bo jego mama podobno tam pracuje...ale na ile to prawda, to nie wiem :]
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Przekierowanie