24.05.2006, 13:04
24.05.2006, 14:29
Zuza_Zła napisał(a):
Ciagle ciekawi mnie jak załatwić sobie koszulke Antyradia. Z czystej ciekawości pytam, niby skąd mam ją wziąć?
Taką koszulkę dziewcze drogie
możesz wygrać w ANTYRADIU lub kupić od jakiegoś szczęśliwca na ALLEGRO. 
W przyszłości będziesz mogła wygrać t-shirt ANTYPORTALU
ale jeszcze dużo, dużo wody w sejmie upłynie... 
Pozdrawiam ADM
24.05.2006, 14:42
Wygrać w Antyradiu ..
tego to się domyśliłam, ale no kurczaczek w tym problem, że właściwie to nie ma problemu
W każdym razie dzięki 
P.S. A na allegro to jeszcze nie widziałam, jakbyś znalazł jakąs S to daj znać
tego to się domyśliłam, ale no kurczaczek w tym problem, że właściwie to nie ma problemu
W każdym razie dzięki 
P.S. A na allegro to jeszcze nie widziałam, jakbyś znalazł jakąs S to daj znać

24.05.2006, 16:28
Trzeba mieć troszkę szczęscia, o wiele łatwiej załapać się na pikny Antyradiowy kubeczek 
Ja chciałam zedrzeć z jednego gościa na Kulcie w październiku, ale... za mało był widać wstawiony... :] Poza tym miał L a ja bym wolała S/M

Ja chciałam zedrzeć z jednego gościa na Kulcie w październiku, ale... za mało był widać wstawiony... :] Poza tym miał L a ja bym wolała S/M

24.05.2006, 16:52
Mi na szczęście udało się zdobyć dwie koszulki Antyradia, na szczęście mieli rozmiar XXL 
Ale niestety kubeczka nie zdobyłem
, a bardzo chce
Tylko te głupie 60 dni czekania między nagrodami 

Ale niestety kubeczka nie zdobyłem
, a bardzo chce
Tylko te głupie 60 dni czekania między nagrodami 
25.05.2006, 13:40
Ja mam tylko magnesik. Kubeczkiem tez nie pogardze, tyle ze znajac moje szczescie do konkursów to łututu
Cudów się nie spodziewam, jak kogoś nie przekupię albo nie będe miała żądzy zerwania koszulki z jakiegoś przystojniaka to ów T-shirta nie nabede
(dobry pomysł z tym zrywaniem koszulek) Choć nie poddam się bez walki 
Cudów się nie spodziewam, jak kogoś nie przekupię albo nie będe miała żądzy zerwania koszulki z jakiegoś przystojniaka to ów T-shirta nie nabede
(dobry pomysł z tym zrywaniem koszulek) Choć nie poddam się bez walki 
25.05.2006, 21:33
A ja mam koszulkę ANTYRADIA, wygrałem sobie jeszcze u świetnej Anki Bajor. Chodzę w niej dumnie do pracy, i zedrzeć z grzbietu jej sobie nie pozwolę.
25.05.2006, 22:46
Ci, z których ja chciałam zedrzeć też nie pozwalali... 
Dlatego strzeż się!! Nigdy nie wiesz kogo spotkasz na ulicy... Może będzie to jakiś Antymaniak - łowca koszulek :]
Zazdroszczę.

Dlatego strzeż się!! Nigdy nie wiesz kogo spotkasz na ulicy... Może będzie to jakiś Antymaniak - łowca koszulek :]
Zazdroszczę.
26.05.2006, 00:26
zawsze chcialam miec ich koszulke!!!! niestety nie udalo mi sie jej nigdy wygrac ;/ a makak nie dal sie ublagac zeby ja dodac do plyty <histeria> 

26.05.2006, 11:20
Moj znajomy ze szkoly ma koszulke antyradia, bo jego mama podobno tam pracuje...ale na ile to prawda, to nie wiem :]