Antyforum

Pełna wersja: Marleyki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Piątek - 04 maja 2007 godzina 17:00
Sobota - 05 maja 2007 godzina 17:00

Marleyki są coroczną, cykliczną imprezą muzyczną, podczas której odbywają się koncerty muzyki reggae. Miejsce imprezy to dziedziniec Ośrodka Kultury w Będzinie, stąd ma ona charakter półpleneru. Marleyki organizowane są w maju, ponieważ w tym miesiącu przypada rocznica śmierci propagatora reggae i wybitnego artysty – Boba Marleya. Dzięki zakupowi nowego sprzętu nagłośnieniowego, wzbogaceniu starych zasobów, postawieniu sceny plenerowej na dziedzińcu instytucji oraz profesjonalnej kadrze realizatorsko-technicznej Marleyki mogły się rozwinąć i z imprezy miejskiej przerodziły się w wydarzenie o zasięgu regionalnym. W tym roku Marleyki odbędą się w dniach 4 - 5 maj. Początek koncertów podczas obydwu dni imprezy jest o godzinie 17:00.

Cena biletu
na jeden dzień imprezy wynosi 20 zł
zaś karnet na obydwa dni Marleyek kosztuje 30 zł

Uwaga!Jest możliwość nocowania w Ośrodku Kultury z 4 na 5 maja 2007r. Należy zabrać ze sobą karimatę i spiwór. Nocleg bezplatny. Ilość miejsc ograniczona- prosimy rezerwować miejsca wcześniej ( najpóźniej do 4 maja) pod numerem telefonu (032) 267-47-38, 662 197 499, oraz mailem ok.merytorycznny@wp.pl

źródło: http://okultura.bedzin.pl

tak,tak świetna impreza jak co roku:]
szkoda tylko, że na ostatnich marleykach nie było Akurata:'[
a u mnie na juwenaliach tez bylo "świeto Boba Marleya" :] Toungue

Akurat był ale na innych dniach studenckich Smile
Akurat był u nas czyli w Bielsku ale bez starego wokalisty to już nie to samo Smile
no i namieszaliście mi w głowie! taka muza raczej mnie nie kręciła, ale przez Was zaczynam sobie powoli kompletować najfajniejsze albumySmile
na Marleykach byłem w 2006 chyba. zajebista impreza. szkoda, ze tylko raz w roku;p
hehe Smile zawsze to co pierwsze jest najlepsze Smile no wlasnie...takie imprezy raz do roku to malo !! strajkujemy Big Grin hhehehe
Przekierowanie