Co Wy na to gdyby Antyradio organizowało więcej imprez w plenerze? Wiadomo, że ta stacja ma wielu zwolenników, więc z pewnością łatwo znaleźliby zespoły, które zaszczyciłyby NAS swoim występem. Kolejna okazja do zabawy przy dobrej muzyce

A przy okazji dla fanów/fanek pogo

(czyt. mnie) przyjemne chwile. Ale nie śpieszcie się z planowaniem tych imprez za wcześnie, bo póki co mam szlaban za IGRY

Nawet jezeli samo Antyradio nie bedzie chcialo niczego zorganizowac, zawsze my sami mozemy...od czego sa fani? :]
W sumie to racja

W kupie siła jak to mówił Kiepski

Tylko potrzeba by było bardzo zgranej ekipy, żeby czegoś takiego dokonać.
W sumie to racja

W kupie siła jak to mówił Kiepski

Tylko potrzebaby było bardzo zgranej ekipy, żeby czegoś takiego dokonać.
wiekszosc uzytkownikow jest ze Slaska, wiec co to za problem zrobic pare wstepnych spotkan gdzies w strategicznych miejscach, obgadac caly plan i jak wakacje beda w pelni, to zrobic jakas wieksza impreze
pomysł niczego sobie

Jak się chce to wszystko się załatwi, tylko potrzeba więcej chętnych. Jakoś nie widze wielkiego entuzjazmu u ludzi z tego forum

Jestem za! Jeśli oczywista bedę wtedy dostępna

Co nie jeste takie proste

...
Jak to mówią: Zawsze, wszędzie tu i tam :]
Powiem tak już o tym myślałem by portal zrobił imprezę w sensie koncertu nawet gadałem z ADM
na portalu będą mogły ogłosić się kapele garażowe, nieznane, które chcą się przebić, tak więc już mamy dwie trzecia to kwestia telefonu, ino moje lenistwo
idzie pogadać z właścicielami obiektu, na którym szłoby takie coś zorganizować i urzędem miasta w którym jest obiekt następnie co najtrudniejsze pozyskać sponsorów imprezy
np. któryś z browarów powinien się zgodzić, bo w końcu oni na takich imprezach mają największy utarg
pogadać z antyradiem na pewno chętnie wspomogą takie przedsięwzięcie
pogadać wstępnie z jakimś artystą, który by miał wystąpić w roli gwiazdy, często idzie sie dogadać, że grają za zwrot kosztów przyjazdu
znaleźć prowadzącego chyba żeby ktoś z antyportalu chciał poprowadzić bądź spytać któregoś z prowadzących z anty np. Makak , Smolo jakby znaleźli czas
skombinować parę kapel które będą chciał sie pokazać to najmniejszy problem
i gotowe impreza antyportalu gotowa
tylko trzeba mieć dobry plan, bo każdemu z listy powyżej należy dać konkrety, inaczej nie wejdzie w takie przedsięwzięcie no i dla 64 osób koncert to trochę mało musiało by na być coś około 250 wiadomo zawsze przyjdą ludzie którzy jeszcze nie wiedzą o portalu z jakiejś dziwnej przyczyny ale 62 osoby to za mało możemy zacząć działać ale docelowo musi być więcej userów jak ruszy portal to się bardziej ogłosimy
więc takie coś jest możliwe jako administrator zgłaszam chęć jak jest grupa ludzi co chciała by się podjąć organizacji takiego czegoś wchodzę w to
jeśli któryś z adminów chce pomóc wraz ze mną, mam nadziej że wszyscy chcecie to podzielimy się robota tak by każdy robił coś innego - jeden szukał kapel, drugi sponsorów, trzeci miejsca, tylko my możemy takie poszukiwania nadzorować, poprzeć was jako zarząd antyportalu, ale to wy musicie większość spraw załatwić a przynajmniej nagrać jakieś rozmowy tak byśmy tylko już konkretnie z zainteresowanymi ludzi gadali. Na razie póki nie wiadomo co i jak proponuje by kto chce pomóc, zgłosił się do mnie mailowo na dani86@abtyportal.net z tematem ?antportal party? piszcie zgłoszenia sie jako osoby i swoje propozycje w każdej kwestii od sponsorów poprzez miejsce aż do kapel
Moj znajomy, ktory gra w w kapeli az sie podgotowal, jak mu o tym pomysle powiedzialam :]
W takim razie dobrze! Teraz jestem w pełni usatysfakcjonowana. 64 osoby to ja moge ściągąć spokojnie z moich znajomych

A ludzi do dobrej zabawy na pewno nie braknie

Maila w takim razie już zaczynam pisać i w najbliższym czasie po ustaleniu wstępnych szczegółów z kapelami (jest coś takiego jak wstępne szczegóły?) dam znać. W każdym razie cieszę sie bardzo

powiem tak nie da się zrobić czegoś dużego, ale zawsze idze wynająć pub zrobić przegląd kapel po prostu imprę w pubie zamkniętą albo półotwartą
to co wyżej pisałem to jest plan i da się go zrealizowac ale myśle, że taki koncert możemy zrobić za rok na rok działalności portalu i wtedy mam nadzieję, że bedziemy się liczyc jeśli chodzi o portale muzyczne a juz na pewno rockowe
tak więc teraz nie szalejmy tylko cos zorganizować gdzieś w klubie do klubu srednio mieści sie około 200-300 osób i w sam raz jak na dzień dzisiejszy
ale możecie kombinowac ludzi co by w czyms pomogli bo taką imprezę nie robi się w 2 tygodnie to trzeba zacząć ustawiać dużo wcześniej dlatego za rok bedzie to bardziej możliwe
to co jest w moim poprzednim poście jest tak naprawde do zrealizowania, ale dopiero na sierpień/wrzesień a wiadomo to okres wakcji bardzo dużo w plenerze jest grane poza tym jest woodstock sa paprocany no i hunterfest w szczytnie tak więc nasza impreza to by był mały pikus przy tym, dlatego teraz cos zamkniętego dla nas albo półotwarego na zasadzie nasi usersi za free reszta świata np.10zł wejście a kasa na nagrody dla userów z tym że to są plany jak bedzie portal jak bedziemy działać na 100% to wtedy wszystko bedzie bardziej kolorowe