Antyforum

Pełna wersja: ANTYLOGO
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hail wszystkim AntyradiowymBlink Świrom.
Szukam grafików, którzy potrafią fajnie rysować. Mam parę pomysłów na serię Antylogo na koszulkach.
Pozdro, Kosiarz80
Logo mozna bardzo szybko na kompie zrobic, np w Photoshopie, czy w Corelu...napisz na czym te grafiki mialyby polegac to sie zobaczy Wink
jestem gotowa do wspolpracy Smile jakies konkretne projekty? Smile
Nad proyektem można pomyśleć, do tego znane antyhasła.PozdroGunsmilie

słuchaj bardzo chętnie każda pomoc się przyda, proponuje pogadać z goro to on się głównie zajmuje tym no i chesster - ci dwaj robia takie rzeczy goro to twórca plakatu itp. chesster całą szate graficzna na portal wyrysował i wykroił oni znają szczegóły i wiedzą na co jest zapotrzebowanie

osobiście pierwszy mi sie najlepiej podoba, bo środkowy to do rzeźni Anzelma pasuje a ten na dole troche przekombinowany aczkolwiek każdy ładny na swoj sposób potem to zależy co się komu podoba
Witam !!!

Już od dawna myśleliśmy o koszulkach i innych gadżetach związanych z ANTYPORTALEM. Musimy mieć swoje LOGO, które będzie rozpoznawalne w wirtualnym świecie i w "realu". Pamiętajcie że w treści musi się znaleść nazwa ANTYPORTAL!!! Przesyłajcie swoje propozycje na adres:  redakcja@antyportal.net z dopiskiem ANTYLOGO.

Pozdrawiam i czekam na KUPE Smile Waszych propozycji !!!

MÓJ TYP:

Ja mam pomysł na logo.
Trzech kolesi obok siebie:jeden punk(z irokezem), drugi metal(długie włosy) i trzeci jakiś rasta(dredy lub coś) i wszyscy w koszulkach Antyradia. A i nie byłoby to zdjęcie tylko narysowane.
Można by to narysować lub przerobić jakieś obrazki z neta.
Mam wizje w głowie ale za cholere nie umiem przelać tego na papier ani na kompa :|

GoRo napisał(a):
Ja mam pomysł na logo.
Trzech kolesi obok siebie:jeden punk(z irokezem), drugi metal(długie włosy) i trzeci jakiś rasta(dredy lub coś) i wszyscy w koszulkach Antyradia. A i niebyło by to zdjęcie tylko narysowane.
Można by to narysować lub przerobić jakieś obrazki z neta.
Mam wizje w głowie ale za cholere nieumiem przelać tego na papier ani na kompa :|

Ja jetsem ZA.To z przodu a z tyłu moze być spokojnie to pierwsze logo które jest najfajniejsze Wink

To ostatnie to na Tolkienowski tengwar stylizowane :]

Ja jestem za pomyslem z trzema kolesiami.
najbardziej mi sie podobaja te dwa... a ten 3 nie. a z tych nowych co dodales to ten ostatni najmniej mi sie podoba... wydaje mi sie bardzo fajnym pomyslem ten z 3 kolesiami Wink i to jest chyba najlepszy pomysl jaki sie do tej pory pojawil Wink
Stron: 1 2 3
Przekierowanie