Antyforum

Pełna wersja: Zapchajdziura
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
...antenowa, żeby nie było niedomówień Toungue

Refleksje mam pewne - mianowicie, o co chodzi z tą Antykoncepcją? Jak to możliwe, że taki wdzięczny temat przewodni, a prowadzący hmmm... no, właśnie - co oni robią? Przeprowadzają wywiady z zaproszonymi gośćmi, z tym, że nie pod temat! Wczoraj sie mogłam dowiedzieć, co zrobić, gdybym się chciała rozwieść (najlepiej nie brać ślubu - zawsze to powtarzam Wink ), albo gdzie złożyć pozew o mobbing. A gdzie sens?

Chyba Ewa Drzyzga jest bardziej kontrowersyjna.... Sorry...

Powiedzcie, próbowaliście kiedyś jakieś pytania sensowne do gości zamejlować? Czy w ogóle już nikt tego nie słucha...

A może słuchacie, tylko nie zauważyliście, że pomiędzy 20-minutowymi zestawami piosenek wszelakich różnogatunkowych i różnotematycznych, ktoś, coś jeszcze, krótko, w paru zdaniach mówi....

Jestem głęboko poruszona, zniesmaczona i żądam rekompensaty za straty moralne poniesione w wyniku wprowadzenia mnie w błąd treścią zajawki reklamowej, jak również nazwą samej Audycji!

Co to w ogóle ma być???!!!

I gdzie jest Hania Bakuła, żeby uratować sytuację???!!!

(Przepraszam, że nakrzyczałam)
hmm;p
cóż pozostaje nam tylko czekac na letnią ramówkęSmile nie sądzę, żeby inne rozwiązanie się znalazło bo pytania jakie padają w trakcie programu nie zmieniły się od kilku miesięcy... chociaż, z drugiej strony to jest idealna audycja dla nabuzowanych testosteronem piętnastolatków. sam pamietam jak wtedy reagowałem na słowo seks :lol:
dobra, ale tam nikt tego slowa nie używa... serio... Smile
jak nie jak tak. ja słyszałemSmile
Już dawno nie słuchałam tej audycji, straciła swój dawny image Wink Też czekam, czy w lato pokaże się coś nowego Smile
Ale jestescie w stanie to zrozumiec, żeby taki temat spieprzyć? Trzeba mieć wyjątkowy talent, podziwiam.... Wink
Ja ostatnio słuchałam i wyłączyłam. Była pani prawnik coś tam mówiła, ale w sumie nudno było. Wcale nie jets to kontrowersyjne. ZResztą nie musi być... wiadomo że reklama dźwignią handlu. Ale musi być ciekawie. Nawet najprostsza rzecz musi być opowiedziana ciekawie.
coś widzę, że słuchaczom audycja średnio się podoba. na pewno nikt nie stanie w obronie tego programu? lol
chyba już czas ich zastrzelić Wink

onan napisał(a):
chyba już czas ich zastrzelić Wink

Sasza podaj no kałasza Gunsmilie

Tak jedziecie po Antykoncepcji, a może są słuchacze, dla których to jest najlepsza z Antyradiowych audycji Rotfl Wink

Może i są, ale się nie udzielają, więc to tak jak by ich nie byłoBig Grin
Stron: 1 2 3
Przekierowanie