Antyforum

Pełna wersja: problemy techiczne?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
AHA pytanie do wszystkich Wink
Cóż to się dzieje, jeśli nie można wejść na forum??Wywala naszą Mag i już dziś podejrzewała, że ją zablokowaliśmy - bzdura przecieżToungue <ale jej to wyperswadowałam, bo u mnie też się podobnie działo>
Objawy są takie --wyskakuje jakieś białe okno z tekstem i nie można sie zalogować Sad Więc help! To samo mija czy jest jakaś specjalna procedura? I czy to w ogóle ma związek z forum, czy to zwykłe problemy techniczne z netem użytkowników - w tym wypadku Mag ;(
Ma ktoś pojęcie, czy to tylko my mamy takie "paranormalne problemy" ?
Plissss o odzew Wink
czasem tak jest jak na serwerze coś robi desk (dostawca naszego serwera)

mi się tez tak czasem dzieje (a raczej mnie chyba chłopaki nie chcą zablokowaćWink)

jak po kilku odświeżeniach nie bądź działać proponuje sczyścić cookie
ewentualnie zresetować neta w domu jak problem nie minie i będzie się powtarzać ręcznie jej zrobię nowe konto i wyślę hasło i login a potem sobie zmieni

Dani86 napisał(a):
a raczej mnie chyba chłopaki nie chcą zablokować

Patrzajta ludzie jaki pewniak Wink Wink

hehehhh

nie wiem jak ale udało mi się zakogować i wejśćSmile)
co prawda tak kombinowałam, ale wykombinowałamSmileSmile
zróbcie coś, żeby o noramalnie działąłąo...

mag napisał(a):
zróbcie coś, żeby o noramalnie działąłąo...

to nie od nas zależy, jeszczeWink

ja bym to dla zobrazowania porównał do windy idziesz na imprezę do kumpla 11pientro a tu winda nie działa to nie jego wina tylko dostawcy czyli spółdzielni bądź otisu

tak też jest z naszym serwerem coś sie deskowi sypnie czy jak i chwilowo jest problem, ewentualnie jeśli natka wchodziła a ty nie w tym samym czasie to szukałbym przyczyny u dostawców swojego neta, mogli oni coś zrobić

tak czy owak na bank to nie wina antyportalu, my szanujemy userów

ADM napisał(a):

Dani86 napisał(a):
a raczej mnie chyba chłopaki nie chcą zablokować

Patrzajta ludzie jaki pewniak Wink Wink

hehehhh

Big Grin no w sumie mam wyniki testów na zabezpieczenia i jesteśmy dobrze zabezpieczeni przed włamem więc dostać sie z powrotem może być kłopotliweWink

Kurcze nas chyba też (jeszcze) nikt nie chce zablokować Wink co?
Userów szanujecie, "userki" (aktywne użytkowniczki lepiej brzmi Wink ) myślę też , hm? Wink ...

nikt nie dostaje bana za to ze w jakimś tam poście nie zgadza sie z innymi
bana wbrew pozorom nie jest tak łatwo dostać, trzeba być aż nadto wulgarny wobec innych userów, musiałby szydzić i obrażać osoby związane z muzyką czy radiem w obraźliwy sposób bo jak ktoś tam pisze nie lubię wokalisty x bo wydaje sie taki drętwy to nie jest zniewaga tylko jakieś tam zdanie komentarz dopiero kwestie ja bym go zaje... tego sku... niech sie nie pokazuje w katosach bo nakopie jemu do du.. itd. w tym momencie na bana sie zasłuży ale i tak pierw jest jakieś ostrzeżenie ewentualnie moderacja postów np. taki buntownik miałby możliwość publikować posty dopiero po zgodzie kogoś z moderatorów bądź adminów

tak wiec banów tak szybko nie rozdajemy jak musimy w końcu nam zależy by był ruch na portalu i forum no i po to stworzyliśmy ten portal aby można było wyrazić siebie i pogadać z ludźmi z którymi łączy nas wspólne słuchanie AR i nie tylko
w dalszym ciągu muszę kombinować jak się da, żeby mi wyswietliło tę stronkę i nie pokazywała mi się biała planasza z napisem od którego robi mi się niedobrze...ale jakoś daję radę...nie wiem jak długo, ale radze sobie;p
2046654 moje gg jak będziesz mieć cały czas problem z tym napisz mi konkretnie co ci się wyświetla i kiedy czy po wpisaniu http://www.antyportal.net czy przy logowaniu usera czy przy forum czy gdziekolwiek indziej

może coś poradzimy
Subquery returns more than 1 row
to mi się wyświetla..i do tego całe białe okno;p;p, kiedy wpisuje http://www.antyportal.net
to jest mój jedyny problem;/
dlatego wchodzę tu przez http://www.antyportal.net/forum...wtedy jest ok
Stron: 1 2 3
Przekierowanie