Antyforum

Pełna wersja: Therion- Gothic Kabbalah
Aktualnie przegl±dasz uproszczon± wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

To dwuplytowe wydanie wyszlo juz kilka miesiecy temu. Drogie jak cholera (20,98$ Wow ), ale dluzej na promocje czekac juz nie moglem Toungue
Sklamalbym, gdybym powiedzial, ze jest wart swojej ceny, ale duzo nie przeplacilem. W porownaniu z poprzednimi wydawnictwami tej kapeli da sie zauwazyc wiekszy wplyw progrocka kosztem sympho. Znacznie ograniczono role chorow i wokalu Katariny i Hannah, co moim zdaniem dawalo tej kapeli niepowtarzalny charakter i zwiekszalo game dzwiekow i odczuc. Jednak mimo wszystko mroczny klimat pozostal i milosnicy bardziej klasycznego goth-rocka powinni byc zadowoleni.
Okładka tego Theriona już jaki¶ czas za m± łazi. Chyba sięwkońcu zaopatrze w ten album. Narazie nadrabiam z ostatnim Moonspell i Symphony X. Ale jak tylko dorwe tego Theriona i go opiłuje to się też tu troche wypoce.
Wink
Ja myślę że to dobrze że nie nagrali kolejnego THELI, chociaż wiem że wielu by chciało żeby tak było Smile Mało któremu zespołowi udaje sie tak sprawnie przejść z jednej stylistyki do innej, płyta świetna
Przekierowanie