Antyforum

Pełna wersja: ANTYPORTAL PARTY - I Urodziny ANTYPORTALU - komentarze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
UWAGA !!! 25 sierpnia w katowickim Mega Clubie wielkie święto Antyportalu - będziemy obchodzić PIERWSZE URODZINY!!!
Podczas ANTYPORTAL PARTY na scenie, specjalnie dla naszych userów dumnie zaprezentują się promowani przez nas Monstrum i Heavy Weather oraz gwiazda wieczoru - HUNTER !!!

Imprezę poprowadzi NOWY GŁOS ANTYRADIA - ROBERT KOŚLIK!!!

Po koncercie zapraszamy na After Party przy muzyce z piekła rodem. Dodatkowo czeka na Was mnóstwo atrakcji i konkursów z nagrodami.

WYGRAJ W PREZENCIE URODZINOWYM MOTOCYKL NA WEEKEND !!!!!!!!!!

NA OSTRĄ MUZYKĘ I OSTRĄ JAZDĘ ZAPRASZA
SZPILA - AUTORYZOWANY DEALER YAMAHA

PREZENT URODZINOWY NA WYSOKICH OBROTACH !!!
TWOJA PASJA - NASZA TECHNIKA !!!
CZYLI.........WEEKEND Z ADRENALINĄ !!! WEEKEND Z YAMAHĄ !!!

i jeszcze jeden prezent ......

PREZENT URODZINOWY Z LEGENDĄ ?!
ARROW - AUTORYZOWANY DEALER HARLEY-DAVIDSON ZAPRASZA DO PRZYGODY
CZYLI ................WEEKEND Z HARLEY-DAVIDSON !
DLACZEGO NIE!!!
ŝYCIE ZACZYNA SIĘ OD NOWA - ŝYCIE ZACZYNA SIĘ OD H-D !!!

Co zrobić aby wygrać?? Wystarczy 25 Sierpina zjawić się w MEGA CLUBIE, kupić bilet, wypełnic kupon i wrzucić go do skrzyni!!! Zapraszamy!!!

Bilety od 20 sierpnia w salonach SZPILI (Rybnik, Katowice), w sieci RondoMusic i
w MegaClubie.

Wjazd:
10 zł userzy Antyportalu
15 zł reszta świata

Jesteś ANTY USEREM?? Chcesz otrzymać zniżkę i zarezerwować bilet?? Wyślij maila na adres ANTYPORTAL.PARTY@GMAIL.COM !!!
W temacie wpisz nick z forum w tresci podaj swoje dane (imię nazwisko, wiek i miasto w którym mieszkasz)
Czekamy na Wasze maile!!!
Tzn. ja za dyche ??? Spox
Wink
A z kad bedzie wiadomo ze ja to Kandi ??? Chodz ja wiem ze ja Kandi, hyhyhy
ni właśnie....my za 10?? czy za 15;p??
wiecej info i szczegółów;p
No użytkownicy za 10. A za 15 zwykły, przecietny śmiertelnik ;]

ADM napisał(a):
10 zł userzy Antyportalu

Czyli każdy zarejestrowany na forum, a identyfikację właściwych osób to jeszcze się jakoś rozwiąże, niektórych poznamy ze zdjęc Wink Najprawdopodbniej będzie to rozwiazane że każdy chętny wysle mi na maila swoje imię i nazwisko i na wejściu będziemy kontrolowac dokumenty Wink

GoRo napisał(a):

ADM napisał(a):
10 zł userzy Antyportalu

Czyli każdy zarejestrowany na forum, a identyfikację właściwych osób to jeszcze się jakoś rozwiąże, niektórych poznamy ze zdjęc Wink Najprawdopodbniej będzie to rozwiazane że każdy chętny wysle mi na maila swoje imię i nazwisko i na wejściu będziemy kontrolowac dokumenty Wink

i chyba to byłby najlepszy pomysł<brawo>

eee tam po waszych odzywkach na pewno poznamy ze to wy Toungue
mozecie placic i 15 zl hehe Big Grin

El Duce napisał(a):
eee tam po waszych odzywkach na pewno poznamy ze to wy Toungue
mozecie placic i 15 zl hehe Big Grin

nie bądź taki pewny;p;p
taka metamorfoza, że sie nie zorientujesz kto jest kto;p;p

poznam po jezyku Big Grin

El Duce napisał(a):
poznam po jezyku Big Grin

specjalnie go schowam;p, żebyś miał problem...a jak ciągle będzie mi wypadał, to go czymś przywiążę;p

Stron: 1 2 3 4 5 6
Przekierowanie